Transport 2019
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Nettog Hobby
ITD - Stadig usikkerhed om vejpakke-afstemning
NyhedSelvom Europa-Parlamentets formand, Antonio Tajani, i dag har sat dato på afstemningen om den europæiske vejpakke, er det stadig usikkert, hvorvidt den reelt gennemføres, da en gruppe parlamentsmedlemmer vil have den taget af plenardagsordenen. Parlamentsmedlemmernes anmodning behandles mandag den 25. marts 2019, og kan der opnås tilstrækkelig tilslutning, falder vejpakkeafstemningen, der er planlagt til den 27. marts 2019 kl 12.
PSA trillinger vinder Årets Varebil 2019
NyhedTitlen som Årets Varebil i Danmark 2019 blev offentliggjort ved åbningen af Transportmessen i Herning. Præcis som ved den internationale kåring løb Opel Combo Van, Citroën Berlingo Van og Peugeot Partner Van, der betragtes som ”søsterbiler”, afsted med sejren.

Med 20 point ned til de 2 elektriske søsterbiler, MAN eTGE og VW eCrafter, der fik andenpladsen, vandt PSA trillingerne med 65 point. På en tredjeplads kom den nye Mercedes-Benz Sprinter, som fik 37 point.

Blik for udvikling af biler, der efterlever de stadigt stigende krav til varebilernes størrelse og lasteevne var én af begrundelserne for valget af vinderne.
Grønt lys til selvkørende lastbiler på offentlige veje
NyhedDen svenske Transportstyrelse har givet grønt lys til, at DB Schenker og Einride kan teste en batteridreven selvkørende lastbil på offentlige veje. Det er store skridt i retningen mod et mere miljøvenligt set-up i transport- og logistikbranchen. Det betyder, at den daglig transport mellem DB Schenker terminal og lageret i Jönköping kan begynde allerede i foråret.


”Takket være samarbejdet med Einride kan vi nu introducere autonome, fuldt elektriske lastbiler i en kontinuerlig logistikstrøm på offentlige veje. Dette er en milepæl i rejsen mod det fremtidige transportsystem”, siger Jochen Thewes, CEO DB Schenker
Åbent brev: Sporarbejde afkobler en hel landsdel
NyhedTre kommuner og Greater Copenhagen beder i et åbent brev til Christiansborg om, at der hurtigst muligt findes løsninger på de lange transporttider i forbindelse med sporarbejdet på Sydbanen.

Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner samt Greater Copenhagen peger i et åbent brev til transportminister Ole Birk Olesen, beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og Folketingets Transportudvalg på, at en hel landsdel bogstaveligt talt kobles af et sammenhængende Danmark, når sporarbejdet på Sydbanen for alvor går i gang i slutningen af marts måned.
49.300 m² generiske lager- og logistikejendomme opføres i Taulov Dry Port
HavnEfterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er historisk lavt. Taulov Dry Port udvider nu kapaciteten af attraktive og fleksible lagerløsninger med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 m² i 10,5 meters højde. Byggeriet hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik.

Investeringen i det 49.300 m² store logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i Taulov Dry Port. PFA og ADP indgik i efteråret 2017 et joint-venture, hvor de to parter i fællesskab over de næste 10 år vil investere mellem 1,5 – 2,0 milliarder kr. i udviklingen at Taulov Dry Port, som bliver Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter.
Den nye trafikanlæg på Fynske Motorvej syd for Odense hjælper trafikanterne hurtigere frem
TrafikDanmarks første dynamiske ruderanlæg syd for Odense afvikler en øget trafik hurtigere end det traditionelle rampekryds. Det giver en årlig samfundsøkonomisk gevinst på 10 millioner kroner.

Det vakte stor opsigt, da Vejdirektoratet i efteråret 2017 åbnede et såkaldt dynamisk ruderanlæg, hvor trafikanterne skulle køre i venstre side gennem anlægget for at komme hurtigt og nemt gennem til- og frakørsel 52 syd for Odense.

Der var nemlig tale om intet mindre end en danmarkspremiere, som blev markeret af transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen. Og spørgsmålet var, om det nye trafikanlæg ville virke efter hensigten og hjælpe trafikanterne hurtigere gennem det travle rampekryds.
Transportminister åbnede rekordstor transportmesse
NyhedTransport 2019 åbnede torsdag dørene til den 15. udgave af Skandinaviens største transportmesse i MCH Messecenter Herning, som i år byder på rekordmange udstillere og det største aktivitetsprogram nogensinde. Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen foretog den officielle åbning af messen.

Torsdag morgen stod 375 udstillere klar til at byde de besøgende velkommen på den største udgave af transportmessen nogensinde i MCH Messecenter Herning. Transport 2019 byder både på rekordmange udstillere og aktiviteter. Til messen er hele transportbranchen samlet til tre dage med fokus på netværk, faglighed og viden
TV Syd - Regler presser lastbilerne væk fra rastepladser og ind i industrikvarterer
NyhedHen på aftenen er der godt fyldt op med lastbiler på rastepladsen Hylkedal Øst ved Kolding. Ifølge Kim Hansen, der driver rastepladsen, kan der være så fyldt, at det er så godt som umuligt for lastbilchaufførerne at finde et sted at parkere, så de kan overholde køre- og hviletidsbestemmelserne.

- Det er sgu svært. I hvert fald skal der være et sted, de kan holde. De her pladser er jo beregnet til køre- og hviletid og ikke andet, og når de skal holde så længe, så skal de jo have et sted, hvor de kan komme ud af lastbilerne, siger Kim Hansen

Læs hele artiklen på TV Syd via dette Link
RETTEN TIL,- - -FRIT AT VÆLGE !
DebatDet er blevet et meget "varmt" emne,- efterhånden !

Faktisk er det også et interessant emne !

Der er jo mange forhold at tage vare på,- - når man vælger helt frit !

Man må jo være helt klar over,- HVAD man ender med at vælge !


DET GÆLDER OGSÅ FOR BÅDE "PLUSSER" OG "MINUSSER" !
DTL melder alt klar til Transport 2019
NyhedDTL står klar til at modtage messegæsterne på den vante plads, når den store transportmesse over tre dage i Herning åbner i morgen. I år tager DTL et væsentligt skridt videre med sine nærmeste samarbejdspartnere

- DTL-standen er fra planlægningens første fase sket i tæt koordinering med Circle K og Nordens største forsikringsselskab, nemlig If, som vi siden årsskiftet har kørt et helt tæt parløb med, og som glæder sig til at møde DTL-medlemmerne og fortælle om de mange forsikringsfordele, DTL-medlemmerne kan opnå, siger Erik Østergaard, DTL’s administrerende direktør og formand for komiteen bag Transport 2019.
"FREDNINGEN" AF UDENLANDSKE LASTBILER UNDERSTREGES !
DebatDet bliver person og varebiler,- der skal betale kommunernes underskud !

P-afgiften til staten,- SKAL man jo have "kradset ind",- -for enhver pris !

Årets første 6 uger,- -har været meget dyre for kommunerne !

Oplysninger fra Færdselsstyrelsen,- fortæller om " et bundløst hul" !


SØNDERJYLLAND GÅR NU SAMMEN I EN FÆLLES "KAMPAGNE" !
Nu indvies to nye servicestationer langs Silkeborgmotorvejen
InfoOnsdag den 27. marts indvier Vejdirektoratet og olie- og energiselskabet Q8 to nye, fuldt bemandede servicestationer langs Silkeborgmotorvejen på rastepladserne Kalbygaard Skov Nord og Kalbygaard Skov Syd, der ligger ved Låsby cirka 25 kilometer vest for Aarhus.

De nye servicestationer er arkitekttegnede, så de formmæssigt passer ind i det smukke landskab med løvskoven i nord og bakkerne mod syd.
FDL - Biogas i tunge køretøjer vil mindske CO2-udledning: Danmark sakker agterud med udledningen af CO2
Nyhed
Debatten omkring tunge køretøjers forurening, fortætter med uformindsket styrke. Ikke mindst efter at man i EU har vedtaget, at nye lastbiler fra 2030 skal udlede 30 procent mindre CO2, end i dag. Det store spørgsmål er så bare, hvordan vi når målet. Et af midlerne til at undgå fossile brændstoffer er biogas, men der er, forståeligt nok, ikke den store interesse for at skifte til biogas. Ej heller, selv om biogas, som beregnet, kan reducere CO2-udledningen med hele 179 procent. Det svarer til, at man kan fjerne næsten to dieselkøretøjer for hvert biogas-biogas-vogntog.
Ford annoncerer den stærkeste varebil i Transit Sport-serien nogensinde
NyhedFord løfter sløret for de fornyede Ford Transit Sport-varebiler, der blandt andet tæller en optimeret version af Transit Custom Sport – den stærkeste hidtil.

Den nye Ford Transit Custom Sport yder 185 hk med et drejningsmoment på 415 Nm, der giver en endnu mere sportslig køreoplevelse.

Ud over en ny Transit Custom Sport løfter Ford også sløret for en optimeret Transit Connect Sport, der sidste år blev præsenteret på IAA-varebilsmessen i Hannover.
Politiet satte fokus på sikkerhedsseler, mobiltelefon og uopmærksomhed
NyhedKnap 1300 personer fik i uge 11 en hilsen fra politiet, da man landet over havde fokus på selebrug, uopmærksomhed og brug af håndholdt mobiltelefon under kørsel.

Politiet gennemførte fra mandag den 11. til søndag den 17. marts 2019 en målrettet indsat mod manglende brug af sikkerhedsseler og andet sikkerhedsudstyr samt brug af håndholdt mobiltelefon og uopmærksomhed under kørslen.
Gasbilerne sætter scenen på grøn Transport 2019
NyhedFra torsdag d. 21. marts til lørdag d. 23. marts giver transportsektoren den max gas i Herning på årets transportmesse. Hos IVECO skal det forstås helt bogstaveligt: Fem ud af seks medbragte køretøjer er nemlig gasdrevne og de besøgende kan bl.a. opleve Årets Varebil 2018 og den nykårede ”Sustainable Truck of the Year 2019”. De udstilles både på IVECOs egen stand og på messens nye særlige område for grønne transportløsninger.

Transportmessen i Herning samler hvert år besøgende fra hele Skandinavien, og denne gang sker det med fokus på grøn omstilling og indfrielse af klimamålene. Således er der på årets messe, som forløber fra torsdag d. 21. marts til lørdag d. 23. marts, et dedikeret område for grøn transport.
Find OK til årets transportmesse
NyhedNår årets transportmesse lige om lidt finder sted, er energiselskabet OK naturligvis også med og er repræsenteret i to af hallerne. De besøgende sætter dagsordenen, men relevante emner kan være den grønne omstilling, digitale løsninger og muligheder i udlandet, når man er transportkunde hos OK

Beliggenhed er vigtig - både når OK ser på nye muligheder for Truck Diesel stationer og til årets transportmesse i Herning. Derfor finder man både virksomheden i hal J og i hal H.