Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 11

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Bøderegn: Her gives der flest fartbøder pr. fotovogn
NyhedData fra Rigspolitiet, som Mikonomi.dk har fået aktindsigt i, viser, at der statistisk set er størst risiko for at få en fartbøde fra en af politiets fotovogne på de danske motorveje. Der blev i 2018 udskrevet 119.936 fartbøder på motorvejene, fordelt over kun 266 fotovogne. Dette betyder, at der er pr. fotovogn rundt regnet er skrevet 451 fartbøder i 2018. Til sammenligning er der i tættere bebyggede områder kun skrevet 47 fartbøder pr. fotovogn.

Sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, har fået aktindsigt i ATK-indsatsen fra Rigspolitiet for 2018. Ud fra denne kan det konkluderes, at der skrives flest fartbøder pr. fotovogn på motorvejene. I 2018 lykkedes det hver enkelt fotovogn i gennemsnit at blitze 451 bilister.
Letbanen åbner for passagerdrift til Grenaa 30. april
NyhedDen sidste del af letbanens etape 1 er godkendt. Strækningerne mellem Aarhus og Grenaa samt mellem Lisbjerg og Lystrup begynder at køre med passagerer tirsdag den 30. april.

Aarhus Letbane har modtaget den endelige godkendelse af letbanestrækningen mellem Aarhus og Grenaa af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. I samme ombæring er den nye strækning mellem Lisbjerg og Lystrup også godkendt. Aarhus Letbane har fået godkendelsen med 12 vilkår, der alle er kendte og vil blive håndteret.
Movia - Borgermøde skal sætte fokus på bedre mobilitet på landet
NyhedHvordan bliver det nemmere at komme rundt uden bil de steder, hvor der er langt mellem husene og længere mellem busserne? Det er temaet for en debataften 13. maj, som Movia og Næstved Kommunes Landdistriktsudvalg er vært for kl. 17.30 - 20.30. Alle borgere er velkomne til at deltage i mødet, som finder i Multihallen VUC.

Man skal kunne bo, arbejde og leve aktive liv uden for de større byer - også uden en bil. Det er et af de mål, som Movia sammen med kommunerne og regionerne på Sjælland arbejder for at realisere. For at lykkes kræver det dels, at der bliver tænkt nyt og alternativt og dels, at der er gode fælles og delebaserede mobilitetsløsninger for borgerne
3F: Uambitiøs aftale
NyhedPolitisk aftale om Arbejdstilsynet mv. er et fremskridt, men både utilstrækkelig og uambitiøs

- Det er bestemt positivt, at der er indgået en bred politisk aftale om at styrke Arbejdstilsynets grundbevilling og mulighed for at udøve tilsyn på virksomhederne, siger Ulla Sørensen, der er 3F's arbejdsmiljøpolitisk ansvarlige.

- Det har vi i 3F efterlyst meget længe.

- Vi går ud fra, at det aftalte løft i bevillingerne vil blive øremærket tilsynsopgaverne, ikke mindst i de nedslidningstruede brancher.
Ny arbejdsmiljøaftale svigter arbejdsmiljørepræsentanterne
NyhedDer er netop landet en ny politisk arbejdsmiljøaftale, som har potentiale til at give det psykiske arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser et boost. Problemet er, at aftalen samtidig svigter den danske tradition om at værne om arbejdsmiljørepræsentanterne. For den indeholder ikke en sikring af, at alle arbejdsmiljørepræsentanter har en særlig beskyttelse mod afsked. Akademikernes formand frygter, at det vil stå i vejen for, at de øvrige gode takter i aftalen, vil få gennemslagskraft.
God aftale om fremtidens arbejdsmiljø
NyhedLederne roser den nye politiske aftale om styrkelse af arbejdsmiljøindsatsen. I aftalen tages flere vigtige skridt for at fastholde og udvikle det gode arbejdsmiljø og målrette indsatsen til virksomhedernes behov.

Lars Andersen, arbejdsmiljøchef i Lederne, er meget tilfreds med den aftale om styrket arbejdsmiljøindsats, som et bredt flertal i Folketinget netop har indgået. Aftalen flugter i hovedlinjerne med det udspil, som ekspertudvalget kom med i september 2018.
Dansk Byggeri: Forlig om arbejdsmiljøet giver både ro og gør ondt
NyhedEt bredt politisk forlig, der kan give ro på arbejdsmiljøområdet i årene, der kommer. Sådan betegner Dansk Byggeri det nye forlig om det fysiske og psykiske arbejdsmiljø på landets arbejdspladser. Men beslutningen om højere bøder og betaling for opfølgende tilsyn gør ondt.


Dansk Byggeri lægger vægt på, at Arbejdstilsynet bliver så effektivt som muligt, og det er godt, at der afsættes midler til at sikre ordnede forhold, lige som der bliver tale om, at dialogen mellem Arbejdstilsynet og den enkelte virksomhed bliver konstruktiv og løsningsorienteret.
FlixBus åbner første danske natlinje mellem Jylland og Københavns Lufthavn
BusNu kan du køre med FlixBus gennem natten og vågne op i Københavns Lufthavn, klar til afgang med et tidligt morgenfly.

For første gang åbner en national natlig fjernbusforbindelse i Danmark. Det er selskabet FlixBus, som i dag begynder at køre på en ny natlinje mellem Hirtshals og København med afgang torsdag til søndag.

Undervejs er der opsamling i Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense.
Nyt forlig styrker arbejdsmiljøet med 460 millioner kroner
NyhedMed aftalen målrettes arbejdsmiljøindsatsen for at forbedre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø på landets arbejdspladser. Samtidig øges kontrollen med udenlandske virksomheder.


Der er alt for mange, som oplever at blive syge og nedslidte af at gå på arbejde. Samtidig er der i visse brancher for ofte eksempler på, at udenlandsk arbejdskraft i Danmark arbejder under uacceptable forhold. Derfor har regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Alternativet, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti indgået en ny aftale om arbejdsmiljøindsatsen.
ITD - Højere hastighed for lastbiler er vedtaget
NyhedFolketinget har tirsdag den 23. april 2019 endeligt vedtaget forslaget om, at den maksimalt tilladte hastighedsgrænse for lastbiler øges fra 70 km til 80 km i timen på landeveje og motortrafikveje. Den nye lov træder i kraft den 1. januar 2020.

Hastighedsgrænsen for lastbiler øges fra 70 km til 80 km i timen på landeveje og motortrafikveje. Det har Folketinget vedtaget. Den nye lov træder i kraft den 1. januar 2020.
Beredskabsstyrelsen - Vi tester sirenerne onsdag den 1. maj
InfoHvert år tester Beredskabsstyrelsen og politiet sirenerne landet over. Det sker altid kl. 12 den første onsdag i maj, som i år falder på 1. maj.

Når en større ulykke eller katastrofe rammer, kan myndighederne bruge sirenerne til at advare befolkningen om, at der er fare på færde. Én gang om året testes sirenevarslingssystemet.

Det sker altid den første onsdag i maj kl. 12. I år er det onsdag d. 1. maj.
Anklagemyndigheden stjæler lempelserne - IGEN
NyhedEndnu engang mener Anklagemyndigheden, at de skal gøre sig til herre over, hvilken lovgivning der skal dømmes efter, selvom Folketinget ønsker noget andet.

Et folketingsflertal står bag en aftale om at afskaffe klippekortordningen for dyretransportørerne – og dermed står flertallet også bag en væsentlig lempelse af sanktionerne over for dyretransporternes ædle udøvere.

Læs artiklen videre dette LinkEN FED FIDUS AT VÆRE "SELVFORSYNENDE" !
DebatDesværre er det så et problem,- når beslutningstagerne OGSÅ er "selvforsynende" !

De skal jo sikre sig,- at de ALTID befinder sig i "Rampelyset" !

Desværre betyder det så mindre,- at dette ofte sker på baggrund af noget negativt !

"Dårlig omtale" må siges at være bedre end "ingen omtale",- - - for beslutningstagerne !


PROBLEMERNE LØSER MAN IKKE,- - MAN TILFØRE DEM NÆRING !
DET ER AMBASSADENS FORBANDEDE PLIGT AT YDE HJÆLP !
DebatJA,- så langt kan vi godt blive enige !

Ambassaden kan naturligvis ikke blande sig i det moralske !

Derimod burde det se anderledes ud,- - - med det Juridiske !

Det er jo Den Danske Stat,- Ambassaden er repræsentant for,- i Polen !


JURIDISK HAR AMBASSADEN SVIGTET GROFT !
DTL - 80 KM/T FOR LASTBILER PÅ LANDEVEJE FRA 1. JANUAR
NyhedSå bliver lastbilernes mulighed for at køre 80 km/t på landeveje en realitet. Folketinget vedtog i dag lovforslag L 186 om at forhøje hastighedsgrænsen for både lastbiler og lette og tunge vogntog fra 70 til 80 km/t på veje uden for tættere bebygget område og på motortrafikveje.

Loven vil dog først træde i kraft den 1. januar 2020, da man har vurderet, at både politi og kommuner har brug for lidt ekstra tid til at indrette forholdene.
Husk FDL´s generalforsamling på lørdag: Mød op og få indflydelse
InfoSelv om vejret måske bliver til udendørs aktiviteter på lørdag, vil det være en god ide at afsætte noget af lørdagen til FDL´s ordinære generalforsamling. Arrangementet finder sædvanen tro, på Hotel Hedegården i Vejle, indledes med gratis morgenkaffe fra kl. 08.30.

Selve generalforsamlingen indledes kl. 09.00, og fortsætter til cirka kl. 12, hvorefter FDL er vært for et frokost-arrangement.
Jobmesser skabte massevis af jobs
NyhedI uge 15 afholdte DEKRA syv jobmesser i hele Danmark. Det var de største jobmesser til dato for DEKRAs vedkommende med op mod 1.500 besøgende og 79 vognmænd og virksomheder. På jobmessen blev der givet hånd på flere jobaftaler, og både virksomheder og ledige var glade og tilfredse med udbyttet.