Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « January 2019 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Nye initiativer skal forebygge alvorlige ulykker på transportområdet
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) vil sætte gang i en indsats mod arbejdsulykker i på transportorådet. Indsatsen kommer i forlængelse af den foreløbige opgørelse over dødsulykker i 2018, der viser, at der på området for godstransport med lastbil har været syv dødsulykker i løbet af året. Ud over dødsulykkerne har området også mange ulykker set i forhold til antallet af ansatte


· S-tog kan være en mulighed på sporet frem mod flere tog til tiden på Kystbanen
Fire nordsjællandske borgmestre og regionsrådsformanden for Region Hovedstaden fik mandag præsenteret for muligheden for at sætte en screening af muligheden for S-tog til Helsingør i gang


· Regeringen vil undersøge vejen frem for en ny motorvej i Hovedstadsområdet
VLAK-Regeringen vil som led i sit hovedstadsudspil, der blandt andet skal forbedre fremkommeligheden, sætte gang i en forundersøgelse af en ny motorvej i den sydlige Ring 5-korridor fra Køge til Frederikssundsmotorvejen. Samtidig vil VLAK-Regeringen sætte gang i en planlægningsundersøgelse i den nordlige del af Ring 5 med det formål at forbedre beslutningsgrundlaget for eventuelle indsnævringer i korridoren, der er et op til én kilometer bredt og 60 kilometer langt landområde, der er udlagt til et eventuelt byggeri af en ny motorvej vest for Hovedstadsområdet fra Køge i syd og til Helsingør i nordMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Danske vognmænd kan sænke deres dieselforbrug med mere end 11 %

NyhedDanske vognmænd, som har sammenlignet deres nuværende lastbiler fra andre mærker med Mercedes-Benz Actros har i gennemsnit kunnet sænke deres dieselforbrug med 11,3 procent. Det står klart, efter 266 gennemførte dueller i Danmark og 1.095.890 kørte km på danske veje.

I løbet af en Fuel Duel låner vognmanden en ny Actros-lastbil af Mercedes-Benz i 14 dage helt uden omkostninger. I løbet af duel-perioden erstatter bilen en af virksomhedens egne lastbiler på samme rute. Forbrug og kørsel måles i detaljer, og når perioden afsluttes, sammenlignes resultaterne med den information, virksomheden selv har opgivet om deres nuværende lastbil.

"For en lastbil, som kører 150.000 km om året, kan det betyde op mod 65.000 kroner eller 21 ton CO2 hvert år. Og det er naturligvis værd at tage med i det totale regnestykke," siger Mikael Voigt, produkt- og marketingchef hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark.

Økonomi og miljø er vigtige spørgsmål for transportbranchen, og begge er direkte relateret til brændstofforbruget. I 266 dueller gennemført i Danmark viser det sig, at den som bytter sin vanlige lastbil ud med en Mercedes-Benz Actros, i gennemsnit kan spare 11,3 % diesel.

"Det er enorme mængder diesel, som bare går op i røg, uden at godset hverken er kørt længere eller kommet frem hurtigere," slutter Mikael Voigt.

Fuel Duel kører nu på 6. år i Danmark, så vognmænd kan få en direkte 1:1-måling af, hvor meget brændstof netop de kunne spare ved at bytte bilerne ud med en Mercedes-Benz Actros.


Kilde: Mercedes-Benz Danmark

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0,13 sekunder
24,946,587 Unikke besøg