Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
"EKSAMENSTID" FOR NOGLE AFGØRENDE "BEGREBER" !
DebatKIM JOHANSEN tabte også "ankesagen",- og et nyt "problem" ser dagens lys !

Præmisserne for dommen,- omhandler ikke ét eneste ord om nummerplader !

Derfor skal der nu træffes en beslutning om,- "fortolkning" og "forståelse" !

ALT vil nu handle om,- to begreber,- samt "betydningen" af disse !


HVAD ER NU " REN JURA",- -OG HVAD ER SUND LOGIK ?

Slaveholder "KURT BEIER" kan ånde lettet op nu ! Der skal nok blive lidt ro om sagen mod denne virksomhed,- efter at KIM JOHANSEN også tabte sagen fra 2017,- der blev anket,- og nu har udløst en endelig dom,- som efter det oplyste,- IKKE bliver anket. Dette vil så ikke betyde,- at sagen mod "KURT BEIER" glemmes,- for den for bare et "pusterum" i nogle dage. Derimod har den dom KIM JOHANSEN angiveligt "sluger",- en kraftig øjenåbner,- der fortæller at et par begreber nok skal præcisres,- og gøres tydelige for ALLE.

Vi må nok holde fast i,- at et såkaldt "datterselskab" fortsat må anses for at være em "Juridisk selvstændig virksomhed",- i et vist omfang. MEN der er samtidig også tale om,-sådan et "datterselskab" jo ER en del af en "koncern". Spørgsmålet er derfor om,- hvornår man anvender den ene "fortolkning",- og ,-hvornår man anvender den anden ? Dette bør der IKKE være "frit valg" omkring,- hvis ret skal være ret.

Som det fremgår af dommens præmisser,- så var det afgørende at "reglerne om beskatning af udlændinge,-der udlejes til danske arbejdsgivere",- havde afgørende betydning i de fremlagte sagsakter. Desuden blev der også lagt vægt på begrebet "en integreret del af virksomhedens kerneydelser eller drift",- eller "er udskilt til en selvstændig udenlandsk virksomhed" ! Her vil mange nok komme i tvivl,- og med god grund. MEN, -her er jo tale om godstransport,- og burde således IKKE være genstand for samme grad af tvivl,- som ved andre erhverv. Transportopgaver er jo afhængig af både lastbiler og chauffører.

Da det ligeledes er almindelig "god latin",- at en transportvirksomheds "kerneydelser" og "drift",- netop omhandler godstransport,- vil det være umuligt at finde andre plausible forklaringer på,- at en chauffør der anvendes til disse formål,- indgår som en væsentlig faktor,- i netop dette,- og derfor må anses for at være "en integreret del" at dette forhold. MEN,- så er der det meget store spørgsmål om,- HVORNÅR man kan anvende begrebet,- at være "at være udlejet til en Dansk virksomhed" ?

Dog burde der ikke være tvivl om,- at når der anvendes "transportenheder" fra et "datterselskab",- til opgaver der administrere af et "moderselskab",- så kan der ikke være tale om et "internt" forhold i en "koncern". Dette syntes der at være flere årsager til,- og ikke mindst det forhold,- at "omsætningen" for opgaven,- går direkte til "datterselskabet",- MEN,- at der samtidig er tale om en tjenesteydelse på vegne af "moderselskabet",- og således en væsentlig del af "moderselskabets" daglige "drift".

Herefter må det være konklusionen,- at de mange "indlejede" udenlandske lastbiler,- der dagligt udføre transportopgaver for Danske virksomheder,- på Dansk jord,- føres af chauffører,- der efter denne dom,- SKAL betale SKAT i Danmark,- for kørsel i Danmark. Dette har intet at gøre med lastbilens Nationalitet,- og ej heller chaufførens Nationalitet. Derimod har denne sag intet at gøre med,- chauførernes aflønninger,- men udelukkende om SKAT
.

HVEM KAN "SLIPPE UDENOM",- - EFTER DENNE DOM ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.