Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
"TIL-GRIN-EFFEKTEN" BLEV "BØJET I NEON" !
Debat(H)Julen varer længe,- koster INGEN penge !

I hvert fald ikke,- når der tales om parkering i Danmark !

Statens rastepladser stod "tomme",- hele Julen over !

De kommunale,- -nå ja,- her er der jo ingen "P- kontrol" !


MEN,- - -VI LÆRT JO NOGET NYT,- - -TRODS ALT !

De mange "spådomme" omkring effekten af,- at man indførte tidsbegrænset parkering på statens rastepladser,- er nu delvis blevet til virkelighed. Sådan tyder det på,- når man læser den "redegørelse" fra "Parkeringskontrol Nord",- der jo havde de sidste reelle "vagt" i årets sidste uge. Her blev der ikke udskrevet én eneste bøde,- for ulovlig parkering,- på alle statens rastepladser. Dette kan man læse om i dag,- på "LastbilMagasinet",- (men jeg ved ikke om artiklen er "låst".)

Vi har ikke udskrevet en eneste afgift mellem 21. og 31. december. Der var meget få lastbiler på rastepladserne, så vi talte om, at de fleste udenlandske chauffører var taget hjem på juleferie eller holdt hos deres vognmand,- siger Frode Nielsen, chef for Parkeringskontrol Nord.

Det er sådan set svært at forestille sig,- at der med alle de billeder af efterladte lastbiler,- der i de seneste mange dage,- har været på "Facebook",- IKKE er nogen der holder ulovligt,- i ét eller andet omfang. Samtidig fortæller det jo med stor tydelighed,- at man KAN finde plads til lastbilerne,- når man SKAL. Hos stort set samtlige af de suspekte virksomheder,- der til daglig anvender udenlandske lastbiler,- har der siden FØR jul,- været fyldt op med udenlandske "trækkere",- i længe og tætte rækker.

Som tidligere skrevet,- så vil der ske et "vagtskifte" pr. 1. Januar 2019,- hvor opgaven med kontrollen overgået til Færdselsstyrelsen, der har ansat syv p-vagter til at foretage den landsdækkende kontrol. MEN der er altså fortsat kun på statens rastepladser,- der foretages p-kontrol. Der er stadig næsten "frit slaw" på de mange kommunale "smuthuller" over hele landet. Desuden har man ingen oplysninger om,- kontrol med det famøse "45-timers hvil",- og MÅSKE fordi man ikke helt ved,- HVEM der har myndighed til,- at foretage kontrol af dette ?

Vi lærte noget nyt,- skrev jeg i "spisesedlen" øverst oppe i dette indlæg. Og JA,- vi lærte jo,- at de mange virksomheder,- der bruger disse udenlandske lastbiler i hverdagen,- til transportopgaver i Danmark,- pludselig KUNNE tillade at lastbilerne blev "opbevaret" på deres områder. Sjovt nok ønsker man IKKE at have dem på områderne i en dag eller to til hverdag,- MEN når det er Juleferie,- så åbner man "dørene" i rigtig mange dag ? Det skulle undre mig,- om der ikke kunne gøres det samme,- for de fleste lastbiler i hverdagene fremover,- og særligt nu,- hvor det bliver ekstra dyrt at parkere ulovligt.

NÅ,- dette her omhandler jo "kun" reglerne for parkering. Som det også er skrevet tidligere,- så er der jo et andet forhold,- der faktisk står skrevet i EU-1072 / 2009,- der er "spillereglerne" for Cabotagekørsel,- overalt i EU. Her skal man se på,- HVAD lastbilens seneste opgave FØR den blev efterladt,- har været. HVIS det har været en Cabotagetur,- vil vi stå med et noget mere omfattende problem,- når disse køretøjer har været "opbevaret" i Danmark,- siden FØR Jul,- og frem til efter Nytår. JA,- det er naturligvis reglerne med "7 dage og UD",- jeg henviser til endnu en gang her.

Det er almindelig kendt,- at regering helst så,- at man IKKE kontrollere for "45-timers-hvil" i Danmark,- og MÅSKE ønsker man heller ikke,- at kontrollere det med "7 dage og UD",- tyder meget på. Faktisk virker det hele en smule underligt. Her skal man så ikke forstå det som en kritik af "Parkeringskontrol Nord",- der jo blot udføre det arbejde de skal,- og på den måde de er instrueret i at udføre det. Det er heller ikke en kritik af Politiet,- der jo deres at holde kontrol med. NEJ,- det er derimod et spørgsmål om "modsætningsforhold".

De Sociale medier,- er dagligt fyldt op med diverse ting,- og herunder også oplysninger ude fra "det virkelig liv",- hvor meldingerne fortæller en helt andet "sandhed". Og så alligevel ikke,- da der jo på "LastbilMagasinet" kun omtales forholdene på statens rastepladser,- og IKKE forholdene rundt om i kommunerne. MÅSKE havde det nok været mere "smart",- at man havde håndhævet reglerne for "45-timers-hvil",- frem for at indføre tidsbegrænset parkering,- - -når man nu IKKE var klar til effekten.


DET NYE ÅR VIL NOK INDEHOLDE STRIBER AF "GENTAGELSER" AF SVIGT !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.