Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « January 2019 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Nye initiativer skal forebygge alvorlige ulykker på transportområdet
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) vil sætte gang i en indsats mod arbejdsulykker i på transportorådet. Indsatsen kommer i forlængelse af den foreløbige opgørelse over dødsulykker i 2018, der viser, at der på området for godstransport med lastbil har været syv dødsulykker i løbet af året. Ud over dødsulykkerne har området også mange ulykker set i forhold til antallet af ansatte


· S-tog kan være en mulighed på sporet frem mod flere tog til tiden på Kystbanen
Fire nordsjællandske borgmestre og regionsrådsformanden for Region Hovedstaden fik mandag præsenteret for muligheden for at sætte en screening af muligheden for S-tog til Helsingør i gang


· Regeringen vil undersøge vejen frem for en ny motorvej i Hovedstadsområdet
VLAK-Regeringen vil som led i sit hovedstadsudspil, der blandt andet skal forbedre fremkommeligheden, sætte gang i en forundersøgelse af en ny motorvej i den sydlige Ring 5-korridor fra Køge til Frederikssundsmotorvejen. Samtidig vil VLAK-Regeringen sætte gang i en planlægningsundersøgelse i den nordlige del af Ring 5 med det formål at forbedre beslutningsgrundlaget for eventuelle indsnævringer i korridoren, der er et op til én kilometer bredt og 60 kilometer langt landområde, der er udlagt til et eventuelt byggeri af en ny motorvej vest for Hovedstadsområdet fra Køge i syd og til Helsingør i nordMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Banedanmark - Lyntogene vender tilbage mellem Aarhus og Aalborg

TogDen 4. februar lysner det for togpassagererne, der rejser mellem Aarhus og Aalborg. Lyntogene, som har været aflyst siden 9. december, indsættes igen på strækningen sammen med de normale IC-afgange.


Arbejdet med at udskifte sikringsanlægget er ikke afsluttet endnu, så der vil stadig være længere rejsetid for såvel IC-afgangene som lyntogene, IC-afgangene får seks minutters længere rejsetid end efter den normale køreplan. Det skyldes at togene skal ind-og udrangeres når de passerer Randers station.


Årsagen til, at der ikke kan køres normal drift, er, at leverandøren ikke har afleveret den nødvendige dokumentation for anlægget. En dokumentation, som er nødvendig for at få anlægget godkendt i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.


Udfordringer med sikringsanlægget
Anlægget skulle have være sat i drift umiddelbart efter sommerens sporombygning af strækningen, men vores leverandør har store vanskeligheder med at levere og installere anlægget.


”Der er nu lagt en plan fra februar og frem, som begrænser generne, så meget som muligt, og hvor lyntogene kommer tilbage på strækningen. Vi undskylder naturligvis over for passagererne og håber på deres tålmodighed frem til, at sikringsanlægget er på plads, og vi igen kan levere normal køretid på strækningen,” siger Steen Neuchs Vedel, anlægsdirektør i Banedanmark.


Sikringsanlægget er det system, der styrer sporskifterne og signalerne på stationerne og ude på strækningerne. Samtlige komponenter i det nye sikringsanlæg skal dokumenteres og testes, inden vi kan sætte anlægget i drift.


Spærringer
Arbejdet med at teste anlægget kræver en række spærringer af togtrafikken.
• I perioden fra den 2. januar til og med den 1. februar kører der færre tog efter ændrede tider, og om aftenen er togene erstattet af Togbusser.
• I perioden fra den 1. februar om aftenen til og med den 3. februar er alle tog erstattet af Togbusser.
• Fra den 4. februar kører InterCity- og InterCityLyn-togene i fuldt omfang men efter ændrede tider.
• Fra den 4. februar vil der periodisk være behov for spærringer af trafikken.
• Køreplanen er foreløbig lagt frem til 29. marts
• Vi forventer at det nye sikringsanlæg vil være i drift i løbet af andet kvartal
• Banedanmark opfordrer til, at man tjekker rejseplanen eller jernbanevirksomhedernes hjemmesider for at få aktuel trafikinformation


Kilde: Banedanmark.

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0,18 sekunder
24,946,542 Unikke besøg