Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
ATL: Sag om udbud i Sønderborg langtfra slut
NyhedDet er under al kritik, at Sønderborg Forsyning i første omgang blev kåret som vindere af kontrolbuddet på indsamling af husholdningsaffald på grund af en regnefejl. Det siger Lars William Wesch, direktør for ATL Transportens Arbejdsgivere, der organiserer mange af de private operatører i branchen. Vi har taget til efterretning, at Sønderborg Forsyning i fredags har besluttet at udbuddet skal gå om og give Sønderborg Forsyning mulighed for at skrive et nyt tilbud.

Hvis det havde være en privat virksomhed, der havde givet et tilbud, der på flere punkter ikke lever op til kravene og med en urealistisk lav pris, så ville man blive afvist på stedet. Situationen er nu, at forsyningsselskabets eget bud får en ekstra chance – og de har endda fuld information om de private konkurrenters tilbud. Det er simpelthen ikke i orden. Resultatet burde naturligvis være, at dømme forsyningsselskabets eget kontrolbud ude, og give opgaven til den private virksomhed som har afgivet det bedste konditionsmæssige tilbud.

Selv om Sønderborg Forsyning har valgt at lade kontrolbuddet gå om, mener direktøren dog ikke at sagen er afsluttet af den grund. Alt hvad vi, virksomhederne pg Sønderborgs borgere ved lige nu er jo blot, at der har været konstateret en regnefejl. Hvad den konkret betød for at kontrolbud, der var 8 mio. kr. billigere end det næstbilligste bud, ved vi intet om lige nu. ATL begærede aktindsigt i sidste uge. Vi modtog materialet fra Sønderborg Forsyning fredag eftermiddag. De dokumenter vil vi nu gennemgå for at få afdækket denne mærkelige sag, siger Lars William Wesch.


Kilde: ATL
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.