Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Urbaser overtager RenoNorden
NyhedRenovationsselskabet RenoNorden Danmark A/S kan med stor tilfredshed meddele, at der er indgået en aftale om, at Urbaser Nordic AS (Urbaser) overtager alle aktier i RenoNorden.

Administrerende direktør Jan Kreiberg Larsen udtaler:

”Jeg er rigtig glad for, at det hurtigt er lykkedes at finde en ejer, der har stort branchekendskab og en solid finansiel kapacitet. Dette vil give os i Danmark gode muligheder for at udvide vores service udbud samtidig med, at vi får mulighed for at udvikle selskabet i forhold til at tage et endnu større ansvar for værdikæden indenfor affald i Danmark og derved sætte vores unikke aftryk i forhold til at sikre et bedre miljø for fremtiden.

Urbaser ejer i forvejen NordRen i Danmark og det er forventningen at NordRens forretning vil blive integreret ind i RenoNorden således, at det vil være RenoNorden og RenoNordens ledelse, der vil være ansvarlig for den samlede forretning i Danmark. Det er i den forbindelse aftalt, at Torben Lindholm (direktør for NordRen) vil deltage på vegne af NordRen i forhold til at sikre en god integrationsproces for både medarbejdere og kunder. RenoNorden vil ændre navn til Urbaser Danmark.”

Urbaser er et industrielt spansk selskab som blandt andet driver indsamling af husholdningsaffald i Sverige og Finland. Mere information om Urbaser kan findes på selskabets hjemmeside http://www.urbaser.com/en/ .


Kilde: RenoNorden A/S
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.