Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - Alle vil egne have nye motorveje, men: Behov for skrap prioritering
NyhedKommentar af Preben von Skjoeth, Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Det virker ærligt talt utroligt, at VKLA-regeringen og Dansk Folkeparti tilsyneladende satser på at etablere en mega kostbar Hærvejsmotorvej i stedet for at udvide E45 mellem Skanderborg og Horsens/Vejle. Jeg er godt klar over, at jeg får på puklen for mine synspunkter, men det er vigtigt at prioritere bedre. For der lange strækninger i både i Jylland og på Sjælland, der bør opprioriteres - og det ikke altså alle kommuner/regioner kan få nye motorveje.


Vi er inde i et valgår, og derfor arbejder politikerne over det ganske land for at skabe en bedre trafikal infrastruktur, hvilket er forståeligt. Især midt- og vestjyske politikere gungrer derud af for at få iværksat projekt Hærvejsmotorvej. De skal jo vise deres lokale støtter og erhvervsklubber, at de vil levere varen Med tanke på de tiltagende problemer, der er på store dele af E45 og helt til Kolding, hvor der også er stigende trafikal trængsel med store forsinkelser for mange trafikanter.


Prioriteringen med en Hærvejsmotorvej er helt forkert, for så meget trafik er der ikke i Midt- og Vestjylland. Jeg har forståelse for midt- og vestjyske virksomheder, der efterlyser en Hærvejsmotorvej, men alligevel. Jeg kører selv dagligt mellem Herning og DTC ved Vejle, som ikke er nær så belastet, som E45. Ofte kan der gå op til flere minutter, mellem man ser biler, der kører i modsat retning eller samme retning, som man selv kører. Så vent dog med en Hærvejsmotorvej


Politikerne bør blot studere ulykkestallene fra området ved Ejer Bavnehøj for at finde ud af behovet for en udvidelse. Det er skræmmende tal, der understreger behovet for en kraftig udvidelse. Regeringen satser bl.a. på en Ring 5 ved hovedstaden, og nok også en motorvej til Næstved. Der tales også om udvidelse i området omkring Køge, og det er strækninger med betydeligt mere trafik, end i Midtjylland.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.