Chaufførnyt
Veterantog for børn
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Bilbranchen: Partnerskaber for fremtiden
NyhedBilproducenterne stiller høje krav til sine leverandører om at levere produkter af højeste kvalitet – produkter der skal være udviklet og fintunet specifikt til hver enkelt bilmodel for at optimere køretøjets unikke karakter. Partnerskaber og co-creation er derfor nøgleord, når bilproducenterne udvælger OEM-partnere.

Bilbranchen er inde i en rivende udvikling, hvor det kan være marginaler der afgør, om forbrugerne får præference for den ene bilmodel contra den anden. Samtidig går den teknologiske udvikling lynhurtig.

Bilproducenterne stiller derfor skarpere og skarpere krav til deres leverandører om at kunne indgå i tætte partnerskaber for at udvikle og levere produkter af højeste kvalitet, fintunet specifikt til hver enkelt bilmodel for at optimere køretøjets unikke karakter.

Partnerskaber giver skræddersyede designs
At bilbranchen har sat det lange lys på, når det handler om at indgå partnerskaber, mærkes tydeligt hos dækproducenten Bridgestone. Her er udviklingen af dæk ikke kun rettet mod at opfylde bilfabrikanternes specifikke behov her og nu – men i de næste to til fem år og meget længere.

De tætte partnerskaber mellem bilproducenterne og leverandørerne handler om mere end bare at kunne imødekomme bilproducenternes behov og ønsker. Som leverandør skal Bridgestone også formå at udfordre bilproducenterne på en række forbedringer af dækkenes præstation og ydeevne i samspil med den specifikke bilmodel.

”Bridgestone arbejder tæt sammen med bilproducenterne om at fintune dækket til specifikke bilmodeller for at få samspillet mellem bil og dæk i top og levere den bedste præstationsevne,” fortæller teknisk chef hos Bridgestone Danmark, Jesper Sørensen. ”Vi arbejder med alle aspekter af dækket i vores udvikling – fra rullemodstand og brændstofforbrug til støjdæmpning, førerkomfort og kørselsadfærd – og indarbejder målrettede teknologier i dækkene for at opnå konkrete forbedringer.”

Revolutionerende teknologi kommer alle til gavn
De konstante udfordringer i så tætte samarbejder er generelt med til at hæve overliggeren for standarderne på dæk-teknologiområdet, fortæller Jesper Sørensen.

”Hver enkelt komponent i Bridgestones dæk er udviklet til at imødekomme kravene fra bilproducenterne. Med nye teknologier inden for dækdesign med højteknologiske gummiblandinger, nye mønstre og innovative blandingsprocesser for gummiet finder vi fx den bedste balance mellem dækkenes egenskaber og køretøjets opsætning. Det har blandt andet resulteret i løsninger som B-Silent, ologic og forbedret Run Flat teknologi, som over tid er blevet state-of-the-art inden for dæk, der nu tilbydes bredt i markedet og dermed kommer alle bilister til gavn.”

Solide investeringer i forskning og udvikling
Hvis man skal ligge forrest i feltet, skal der investeres solidt i forskning og udvikling, fastslår Jesper Sørensen.

”Bridgestone investerer massivt i forskning og udvikling, og bilproducenterne sætter helt klart pris på disse investeringer. I 2018 blev Bridgestone valgt til at levere over 120 nye originalmonteringer i EMEA-regionen, der dækker Europa, Mellemøsten og Afrika. Det er en stigning på mere end 30 %, hvor OEM-monteringerne er fordelt på mere end 40 forskellige modeller fra 15 forskellige bilproducenter.”

Mere end 40 bilmodeller – fra tyskere til japanere
Blandt bilproducenterne er det mærker som Toyota, Mercedes og Porsche, der anvender Bridgestones premium dæksortiment som originalmontering.

Samtidig fortsætter Bridgestone med at være hovedleverandør til Audi, SEAT og Skoda og forbliver strategisk partner for Volkswagen Group. Hos Audi er omfanget af monteringer endda blevet fordoblet i løbet af de sidste fem år. Desuden har Bridgestone indtaget en stærk position hos BMW, der bl.a. har valgt Bridgestone-originalmonteringer til sin BMW 3-serie, BMW 7-serie, BMW X5/X7 og BMW Z4.

Bilfabrikanterne har valgt Bridgestone-dæk som deres originalmonteringer på en bred vifte af modeller. De omfatter elbiler/hybrid-biler såsom BMW i3s, Toyota Corolla, den universelle Audi A6 Allroad, Opel Insignia, den nye BMW 8-serie samt den luksuriøse Porsche Cayenne og sportsvogne som Ferrari Portofino og Renault Megane R.S. og R.S. Trophy. Mere end 85 procent af monteringerne er nu til dæk med en diameter på 17” eller større.

Kilde: Bridgestone Danmark
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.