Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Busmessen skifter navn til Persontransport
NyhedDanske Busvognmænd og Dansk Taxi Råd fusionerede pr. 1. januar 2019 og blev til foreningen Dansk PersonTransport. Dermed har også deres årlige udstilling, som afholdes i forbindelse med foreningens årsmøde, skiftet navn. Persontransport 2019 afholdes 21.-23. marts under Transport 2019.

Der har gennem flere år været tradition for, at Danske Busvognmænd har afholdt udstilling og årsmøde i forbindelse med transportmessen i Herning, og den tradition holder den nye forening fast i. Således slår de dørene op til Persontransport 2019 21.-23. marts, når der afholdes Transport 2019 i MCH Messecenter Herning.


- Vi ser frem til det første årsmøde for vores nye forening. Vi glæder os til at samle persontransporten i én stor hal i MCH Messecenter Herning, og vi glæder os ligeledes over at fortsætte det gode samarbejde med MCH, som vi har haft igennem flere årtier gennem Danske Busvognmænd, siger Michael Nielsen, adm. direktør Dansk PersonTransport.

Den nye forening overtager Danske Busvognmænds plads i messekomitéen for transportmessen og er dermed medarrangør af Transport 2019.

Samler branchen
Persontransport 2019 fylder denne gang hele hal H og byder på leverandører til både bus- og taxibranchen. Persontransport 2019 bliver en integreret del af transportmessen, og besøgende har mulighed for at besøge begge messer.

I MCH Messecenter Herning ser man frem til at byde både taxi- og busvognmændene og deres medarbejdere velkommen.

- Der har været stor efterspørgsel efter standene på Persontransport 2019, og med 39 unikke udstillere er over 95 % af udstillingsarealet allerede solgt her knap to måneder før messen. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med den nye forening, siger Lars Meedom, key account manager i MCH Messecenter Herning.

Der er god grund til at tro på, at både hal H og de øvrige haller bliver velbesøgt til marts. Flere end 340 udstillere står klar til at udstille på Transport 2019, og messen byder på et rekordstort aktivitetsprogram.

Transport 2019 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.