Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - Nu er det alvor med bøder for ulovlig parkering: Men udlændinge slipper, hvis ikke de vil betale bødeforlæg
NyhedUlovlig parkering af lastbiler på statslige og kommunale områder, har på det seneste været et af de største samtaleemner. Der er sagt og skrevet mangfoldige ting om det stigende antal parkeringer, som i strid med færdselsloven, parkerer såvel i, som uden for de afmærkede båse, hvilket nu koster 2.040 danske kr. i bøde.

Fremtidigt skal alle kommunale p-selskaber, som noget nyt, afregne 70% af samtlige udskrevne bødeforlæg til staten. Også af alle ubetalte udskrevne bøder. Det er især et problem fordi de EU-lande syd for Danmark, ikke betales bøder, og SKAT i Danmark ikke har et effektivt inkasso-system til at indkassere de manglende indbetalte bøder.


Vi kan, ud fra disse oplysninger, frygte at udenlandske lastbiler, hjemmehørende syd for den dansk/tyske grænse, ikke bliver bødepålagt for ulovlig parkering som en dansk eller nordisk lastbil bliver, og det er bestemt ikke tilfredsstillende, siger FDL´s kontorleder, Jens Groot.


Det går desværre nok som med de udenlandske fartsyndere, som blitzes af bl.a. ATK fotovogne. Det efterfølgende bødeforlæg, sendes ikke til trafikanter, som i dag er hjemmehørende syd for den danske grænse. Det er en usund tankegang og endnu et eksempel på en urimelig forskelsbehandling, som også er med til at skævvride den i forvejen skrappe konkurrence.


Medierne skriver at danskerne skylder vægtafgifter på ca. 1,3 milliard kr. Det er et urimeligt stort beløb, bl.a. fordi det har stået på siden 2012 og det sker der ikke noget som helst. Hvorfor fanger nummerplade-scannerne ikke de danske biler, som ikke har betalt vægtafgift eller grøn ejerafgift? Virker scannerne ikke, eller er der ikke tid til at registrere dårlige betalere?


Har de danske politikere og embedsmænd total tabt sutten? For pengene fosser ud af statskassen, og SKAT kan åbenbart ikke finde ud af at iværksætte en effektiv løsning til at få de store restancer opkrævet. De højt lønnede og dekorerede embedsmænd er nærmest ubrugelige. Der burde vokse palmer i Danmark med al den varme luft, vores politikere blæser ud over det ganske land.


Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.