Chaufførnyt
Veterantog for børn
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
SAWO A/S overtager MTT A/S i Viborg.
NyhedMTT A/S, ejet af Poul Schou og Niels Olsen, er solgt til SAWO A/S pr. 1. april 2019.

Midtjysk Tip & Trailer Service A/S blev grundlagt i 1984. I 2004 skiftede virksomheden navn til MTT Truck Center A/S.


”Vi har gennem de seneste år overvejet, at tiden aldersmæssigt er moden til et ejerskifte af virksomheden. Vi vil gerne sikre en god arbejdsplads for vore medarbejdere, samt fortsat levere service i topklasse til vore kunder i transportbranchen” udtaler Poul og Niels, og fortsætter ”Derfor er vi utrolig glade for, at det nu er lykkedes os med salget af virksomheden til SAWO A/S”.


MTT A/S udfører service og reparationer på trailere, anhængere, kærrer, kraner, hejs og tippelad samt lastbiler og beskæftiger i alt 8 medarbejdere, alle specialister indenfor dette virkeområde. Poul og Niels forsætter i nuværende roller med ansvar for værkstedsdrift og lager samt administration.


SAWO A/S overtager samtlige medarbejdere, og fortsætter på adressen i Viborg, samtidig med at der udvides på serviceområdet med en komplet udstyret servicebil og tilførsel af yderligere serviceopgaver.


Endvidere vil der fremover blive foretaget opbygninger af lastbiler med kran, krog- og wirehejs samt tippelad. Virksomheden vil blive det midtjyske center for klargøring og servicering af alle de kendte NOPA produkter.

”Vi er rigtig glade for at aftalen er kommet i stand med MTT A/S. Både grundet deres kompetencer, som passer utrolig godt til vores virksomhed, men også på grund af deres placering på landkortet. Vi har længe gerne villet åbne en afdeling i dette område, så det kan blive nemmere for kunderne i Midtjylland at få deres produkter serviceret” udtaler Ivan Chrost, adm. direktør for SAWO.


”Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores dedikerede medarbejdere, og Nordens største opbygger/servicepartner SAWO A/S” udtaler Poul og Niels.

Kilde: SAWO A/S
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.