Chaufførnyt
Veterantog for børn
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 10

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
MONOPOL ELLER DIKTATUR ?
DebatKært barn har mange navne,- som man siger !

Der er en opslidende retssag på vej !

"Sagen" omhandler noget,- -alle erkende "helt lovligt" ?

Så HVAD er egentlig "problemet" ?


HVORDAN MED "ARBEJDSGIVERFIRENINGERNE" ?

Der er blevet råbt og skreget,- både højt og lavt,- om "Den Frie Organisationsret". Her skal der ikke herske tvivl om,- at der ER en sådan ret,- - - men gælder den så også "begge veje",- må man spørge ?Spørgsmålet er opstået,- på baggrund af en række samtaler med Danske vognmænd,- der desværre ikke vil bakke egne udtaleser op offentligt. Derfor skal dette indlæg læses,- og forstå´s som noget der mere er en opfordring til,- at "fortælle" om egen erfaringer om emnet,- og ikke så meget som en "nyhed".

Nu er det ikke så afgørende,- HVEM jeg har snakket med,- når disse ikke vil "bakke op" om disse samtaler. Der er tale om vognmænd,- jeg er blevet opfordret til at ringe til,- da disse angiveligt har nogle ret så dårlige erfaringer,- om emnet her. Og JA,- det skal jeg da lige love for,- at de havde,- og de erkendte alle sammen,- at der nok ikke kunne "gøres noget" ved det. Det vi her har "fat i",- er tilhørsforholdet til en arbejdsgiverforening,- hvor man i henhold til samtalerne,- reelt er stavnsbundet,- når man først er meldt ind i en arbejdsgiverforening.

Den voldsomme polemik,- omkring fagforeningerne,- syntes således at have et "modstykke" her,- som man desværre ikke hører om,- og som ingen "tør" tale åbent om. Jeg har i nogle måneder forsøgt at få en afklaring på dette åbenlyse problem,- og sidder her og er 100% overbevist om,- at dette problem eksisterer. Derfor ville det være en stor hjælp,- HVIS der imellem læserne er nogen der kan bidrage til,- at dette "forhold" bliver afklaret. Der er ingen rimelighed i,- at man "kanøfler" lønmodtagernes organisationer,- HVIS de samme "problemer" også trives frit hos arbejdsgivernes organisationer.


SÅ ! Er der mellem læserne nogen,- der kan bekræfte,- eller afkræfte,-at et medlemskab af en arbejdsgiverorganisation,- IKKE kan opsiges ?

RET SKAL VÆRE RET,- - HVIS VENSKAB SKAL HOLDES

Indkaldesen til vognmandsmødet kan ses på Frie Danske Lastbilvognmænds facebookside via dette Link
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.