Chaufførnyt
Veterantog for børn
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Fra Løvens Hule til Skandinaviens førende transportmesse
Nyhed


Iværksætteren Jan Valentin fra Sønderborg præsenterede onsdag aften sin opfindelse i DR-programmet Løvens Hule - til marts viser han sit innovative produkt frem på Transport 2019 i MCH Messecenter Herning.

Det er ikke hverdagskost, at produkter til transport- og logistikbranchen er repræsenteret i det populære DR-program Løvens Hule. Onsdagens udgave af programserien var dog en undtagelse, da Valen-Tin ApS deltog i programmet og præsenterede en opfindelse, som skal forhindre lastbiler i at kollidere med ramper og porte ved af- og pålæsning.

Løverne var meget begejstrede for idéen, men ingen af dem endte dog med at investere i den, fordi de mente, værdisætningen var for høj.


Den verdenspatenterede opfindelse fra Valen-Tin ApS kan opleves til Transport 2019 21.-23. marts 2019. Foto: Valen-Tin ApS.- Det var en stor oplevelse at deltage i programmet. Løverne mente, at værdisætningen var for høj, men vi tror på, at dette produkt har et enormt potentiale på verdensplan, og derfor ville vi ikke gå på kompromis med værdisætningen. Vi sætter stor pris på deres begejstring for produktet, og vi glæder os til at vise det frem på Skandinaviens førende transportmesse, siger Jan Valentin, ejer af Valen-Tin ApS.

Valen-Tin ApS udstiller med deres verdenspatenterede opfindelse i det nye logistikområde på Transport 2019. Her er en række leverandører til speditions- og logistikbranchen repræsenteret, og Danske Speditører afholder deres logistikkonference i samme hal torsdag den 21. marts.

- Vi glæder os meget til at vise vores opfindelse frem for en samlet transportbranche under messen. Vores produkt kan potentielt spare logistikvirksomhederne mange tusinde kroner om året pr. port i deres virksomheder, så vi er ikke i tvivl om dets berettigelse, fortæller Jan Valentin.

Valen-Tin ApS's nye opfindelse kan opleves på Transport 2019 den 21.-23. marts i MCH Messecenter Herning. På messen udstiller flere end 350 leverandører til transportbranchen, og den seneste messe blev besøgt af repræsentanter fra flere end 7.000 forskellige virksomheder.

Transport 2019 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.