Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
DI Transport - Europa-Parlamentet vedtager ny busforslag
Nyhed
Europa-Parlamentet vedtog i sidste uge sin holdning til EU-Kommissionens forslag til nye spilleregler for buskørsel i EU.


Kommissionen havde i sit forslag ikke lagt op til at ændre cabotagereglerne for kørsel med en turistbus. De nuværende EU-regler tillader 2-3 måneders cabotagekørsel i et andet EU-land. I Europa-Parlamentet var der heller ikke opbakning til at lave om på de regler.

DI Transport havde gerne set, at der kom mere præcise regler for cabotagekørsel for turistbusser.

”Vi havde gerne set en stramning og en præcisering af reglerne for cabotage for turistbusser, for den nuværende periode er alt for langt.” siger branchedirektør i DI Transport Michael Svane og peger på, at reglerne skal være til at håndhæve.

”Vi skal for alt i verden ikke gentage det rod, der gælder for lastbilerne, og derfor skal cabotagereglerne for busser være bedre og nemmere at kontrollere.” siger Michael Svane.

DI Transport peger på, at busområdet vil nyde godt af klarhed om anvendelse af udstationeringsreglerne på transportområdet, som indgår som en del af vejpakken, der i øjeblikket bliver forhandlet sammen med cabotagereglerne for lastbilstransport.

”Vi håber meget, at Europa-Parlamentet vil bakke op om den aftale om udstationeringsreglerne, som transportministrene vedtog i december. Det vil skabe klarhed om reglerne og bedre håndhævelse også på busområdet” siger Michael Svane.

EU’s transportministre har endnu ikke påbegyndt deres forhandlinger om de nye busregler. DI Transport sætter derfor sin lid til, at transportministrene kan få skabt mere klare regler for buskørsel.

Kilde: DI Transport

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.