Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Flere hundrede lærlinge introduceres for tung transport på Transport 2019
NyhedNår dørene åbnes til Transport 2019 i MCH Messecenter Herning 21.-23. marts 2019, er der fokus på at give landets lærlinge et indblik i den verden, der venter dem efter læretiden.

Som noget helt nyt arrangerer transportmessen i samarbejde med en række udstillere guidede ture rundt på Transport 2019, så landets lærlinge kan få et indtryk af, hvilke jobmuligheder der findes i den tungere del af transportbranchen.

- På Transport 2019 kan mekanikerlærlingene for første gang få et indtryk af mulighederne som tungvognsmekaniker. At tilslutningen er blevet så massiv, fortæller os jo bare, at vi har fat i noget rigtigt. Vi har faktisk åbnet op for programmet i hele to dage for at imødekomme efterspørgslen, fortæller Nikolaj Jørgensen, projektleder i MCH A/S.

Guidede ture
På programmet er blandt andet besøg på standene hos Scania, Volvo, MAN, Transportens Innovationsnetværk og Besko. Efter de guidede ture har lærlingene mulighed for at gå rundt på messen, hvor de blandt meget andet kan opleve en hal fyldt med leverandører til værkstedsbranchen.

- Vi har 21 værksteder fordelt over hele landet, og der er rigtig mange spændende karriere- og udviklingsmuligheder i Volvo/Renault-netværket - dem glæder vi os meget til at præsentere de unge mennesker for på Transport 2019. Vi ser frem til at byde dem velkommen og vise dem rundt i hal E, siger Helle Hessel, markedskommunikationschef hos Volvo Danmark.

Også hos Besko bakker man op om arrangementet og bruger gerne tid på fremtidens ansatte i transportbranchen.

- Vi har hos os BESKO AKADEMI, og idéen med det er at være med til at styrke uddannelsessystemet for tungvognsmekanikere og gøre branchen mere attraktiv. Vi ønsker blandt andet at være med til at få flere unge til at vælge en uddannelse i den tunge transportsektor - og ikke mindst at fastholde dem, når de er uddannede. Vi glæder os til på messen at fortælle lærlingene om mulighederne for kurser og efteruddannelse i branchen og vise dem demoer af forskelligt træningsmateriel, siger marketingchef i BESKO, Søren Fredslund.

På nuværende tidspunkt er flere end 200 mekanikerlærlinge tilmeldt de guidede ture, men man forventer, at endnu flere lærlinge og elever vil kigge forbi Transport 2019. På den seneste messe i 2017 besøgte 2.250 lærlinge, studerende og elever messen. Derudover var der 1.813 besøgende fra diverse værksteder.

Transport 2019 gennemføres 21.-23. marts 2019 i MCH Messecenter Herning. Transport 2019 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.


Kilde: Messecenter Herning
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.