Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
DEKRA Bilsyn overtager Skalborg Bilsyn.dk
NyhedDEKRA Bilsyn, overtager Skalborg Bilsyn.dk og etablerer sig i region Nordjylland. DEKRA Bilsyn, driver i forvejen syv synshaller i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet – vi vil være den foretrukne lokale synshal der hvor vi er repræsenteret, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

Del af en større familie

DEKRA Bilsyn, driver i forvejen synshaller i Silkeborg, Bjerringbro, Tilst, Brædstrup og Give i Jylland, Aarup på Fyn samt Rønnede på Sjælland. Marlene og Leon Thomsen fra Skalborg Bilsyn.dk glæder sig over at blive en del af DEKRA familien.

”Vi er nået langt med vores synshal og nu er det tid til at fremtidssikre denne. Vi glæder os til at blive del af en større familie i DEKRA, så vi sammen kan fortsætte den positive udvikling”, siger de.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Skalborg Bilsyn.dk et godt fundament for den videre ekspansion i Nordjylland.

”Marlene og Leon Thomsens forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. DEKRA Bilsyn, er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne”, siger hun.

Marlene og Leon Thomsen fortsætter med at være ansvarlig for at drive synshallen på Frederikstadvej12A, 9200 Aalborg SV. Alt vil være som det plejer med positiv kundeservice og trafiksikkerheden i fokus. Priser er ligeledes uændrede.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.