Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
INGO åbner 26 nye stationer i Danmark
NyhedINGO udvider igen antallet af tankstationer i Danmark. 26 nye INGO-stationer åbner i de kommende måneder, og dermed er antallet af stationer i Danmark fordoblet, siden kæden i 2014 skiftede navn til INGO. Danskerne vil have lav pris og rene stationer, viser en undersøgelse fra analysefirmaet YouGov.

INGOs orange farver breder sig nu yderligere rundt i Danmark. I de næste to måneder åbner nemlig 26 nye INGO-stationer, der sælger benzin og diesel til lav pris.

”Vi har en lang erfaring med automatstationer og lav pris. Men vi tager automatstationerne til et nyt niveau ved at lægge meget vægt på, at stationerne er rene, oplyste og indbydende. Det tror jeg er baggrunden for, at vi har fremgang og løbende kan udvide,” siger Jesper Hyldal, der er salgsdirektør hos INGO.

Han bliver bakket op af en analyse fra YouGov.

Analysefirmaet YouGov har for INGO spurgt 1000 danskere i alderen 18-65 år med egen bil om, hvad der er vigtigt for dem, når de tanker på en ubemandet tankstation. Ikke overraskende svarer 84 procent, at prisen er enten meget vigtig eller vigtig, men halvdelen svarer det samme, når det gælder at der er rent på stationen.

Med de 26 nye stationer når INGO op på 155 stationer og bliver dermed den fjerdestørste kæde af tankstationer i Danmark. Det er mere end en fordobling fra de 72 stationer, kæden havde, da det daværende JET skiftede navn til INGO.

”Med de nye stationer når vi endnu bredere ud i Danmark, så det langt de fleste steder er muligt at finde en INGO-station. Og uanset om man har kort til Cirkel K eller INGO, kan man bruge kortet på alle 155 INGO-stationer,” siger Jesper Hyldal.

INGO har været pionererne på markedet for selvbetjening og lav pris, siden de første seks stationer åbnende i 1985. I 1997 var 29 procent af alle tankstationerne i Danmark ubemandede. I dag er billedet vendt, så der er godt 75 procent ubemandede stationer og resten bemandede.

”For os er den lave pris afgørende. Vi har hele tiden troet på, at danskerne ville tage de ubemandede stationer til sig. Men hvor de ubemandede stationer i dag er blevet det normale i gadebilledet, så skal vi stadig have fokus på at udvikle vores stationer. Derfor bliver en INGO station tilset to gange i døgnet af en inspektør, der sørger for, at stationen altid er ren, og at alt fungerer. Vi kan sagtens have kunden i fokus, selvom vi ikke er tilstede, når kunden er på tanken,” siger Jesper Hyldal.
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.