Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - P-pladsdebatten kørt af sporet: Udvidelser behøver altså ikke at koste en formue!
NyhedDebatten omkring problemerne med p-pladserne fortsætter tilsyneladende med uformindsket styrke. Der har været mange forslag, som dog alle er afvist, fordi der ikke er penge nok til de manglende p- og rastepladser.


Men den galej hopper FDL ikke på, for det er altså muligt at udvide antallet af pladser for relativt små beløb. Det behøver ikke at koste en bondegård, når det kan gøres for mindre, fastslår kontorleder, Jens Groot, og henviser bl.a. til parkeringspladsen Nørremarken nordlig og Merring sydlig mellem Horsens og Vejle.


En simpel kortopmåling afslører hurtigt, at der på Nørremarken i nordgående retning er 12 pladser til lastbiler, og det samme på Merring i sydlig retning. Men hvis man inddrog nogle af græsarealerne, vil det være muligt at udvide til 52 pladser på Nørremarken i nordlig retning.


Rastepladsen Merring i sydlig retning kan udvides til 40 pladser. I alt en udvidelse med 68 pladser, så pladserne tilsammen kan tage i alt 92 vogntog. Hvilket kan ske på mange rastepladser uden de helt store udgifter.

Uden at have besøgt samtlige rastepladser, tør jeg godt påstå, at noget lignende, eksempel vis ved Skanderborg nord og mange andre steder, bl.a. på Sjælland, kan iværksættes relativt hurtigt. Men det kræver politisk vilje, og modet til at sætte sig gennem modstanden.


Politikerne må erkende, at tiden er inde til, at vi diskuterer muligheder i stedet for begrænsninger, vi kan ikke vente til 2021, start med de nemme og billigste muligheder, det drejer sig om at komme i gang, siger Jens Groot.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.