Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nu kan du tjekke din nye rejse med DOT, inden Cityringen åbner
NyhedNår Cityringen åbner senere i år, skal busserne bindes tæt sammen med de mange nye metrostationer, de eksisterende metrolinjer og tog. Du kan allerede nu i en særlig udgave af rejseplanen se, hvordan din nye rejse bliver, når du skal i skole, på arbejde eller en tur i byen.

I sommeren 2019 åbner Cityringen og løfter den samlede offentlige transport i hovedstadsområdet op i international topklasse. Hovedstadsområdet får 17 nye metrostationer og flere store skiftesteder. For mange vil åbningen af Cityringen betyde nye og hurtigere måder at komme rundt på, fordi du kan bruge metroen på hele eller dele af rejsen.

Når der kommer mange nye metrostationer, skal busserne bindes tæt sammen med nye og eksisterende metrolinjer og tog i et samlet transportnet – Nyt Bynet – så man kan komme hurtigt og direkte til og fra metro og tog ind, ud og rundt i byen. Det betyder også, at mange af de mest benyttede rejseveje får kortere rejsetid.

For at give alle mulighed for at være godt forberedt til Cityringen og Nyt Bynet åbner DOT nu op for en særlig version af rejseplanen på nytbynet.dk/rejseplanen.

”Med 17 nye metrostationer, bliver der også mange nye steder, busserne skal køre hen. Det betyder, at nogen skal vænne sig til at bruge en anden bus, end de plejer, for at komme f.eks. i skole eller på arbejde, mens andre skal bruge metro noget eller hele vejen. Vi vil godt give kunderne god tid til at lære de nye rejseveje at kende, og derfor går vi ud allerede nu”, siger Movias kommunikationsdirektør Camilla Struckmann

”Med Cityringen får København og Frederiksberg et nyt, moderne og samlet metronet, der giver kunderne mulighed for at komme nemmere og hurtigere rundt i byen. Den særlige version af rejseplanen giver passagererne mulighed for allerede nu at planlægge deres rejse mest effektivt og bl.a. tjekke, hvor hurtigt de kan komme rundt i byen, når Cityringen åbner med 17 nye stationer”, siger Metroselskabets kundedirektør, Rebekka Nymark.

Fakta
•For mange passagerer vil åbningen af Cityringen betyde en ny måde at komme fra A til B på f.eks. ved at bruge metroen i stedet for bussen, eller ved brug af metro på hele eller en del af rejsen.
•I Nyt Bynet skal 33 buslinjer ændres, så de passer til Cityringen og de mange nye metrostationer. Det skal sikre, at kunderne oplever, at bus, tog og metro hænger godt sammen.
•95 pct. af passagererne vil fortsat have under 400 meter til bus, tog eller metro.
•Med Cityringen kan der skiftes mellem S-tog, metro og regionaltog på 8 stationer.
•Beslutningen om Nyt Bynet er vedtaget i de 12 berørte kommuner og Region Hovedstaden.
•Du kan læse mere på dinoffentligetransport.dk/nyheder.


Kilde: Movia
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.