Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - Vild uenighed om trafik-investeringer: Blå blok satser på vejnettet, og rød blok satser kollektivt
NyhedHvis der reelt kun er tale om en fem til syv minutters kortere rejsetid fra Jylland til København, vil det være totalt gak at investere milliarder i en tog Bro over Vejle Fjord. De penge vil aldrig tjene sig ind igen, så jeg forstår ikke SF´s Karsten Hønges kritik af DF, fordi de ikke vil være med. Det er i OK at skabe bedre togforbindelser, men prisen kan altså blive for høj.


Dette er ikke for at forsvare DF, for DF har lovet så meget, og er gang på gang løbet fra løfterne. Det er derfor forståeligt, at mange DF-vælgere springer fra, og min tiltro til DF´s fremtidige politik kan ligge på et meget lille sted. For ved ikke at vælge side, svækker man sin egen troværdighed.


SF vil, frem til 2030, investere over 50 milliarder kr. i bedre togtrafik. Men glemmer behændigt, at et af den kollektive trafik, er rejseprisen. Så hvis 50 milliarder til den kollektive trafik skal virke, kræver det mindre rejseomkostninger for passagererne. Både med hensyn til bybusser, bustrafik generelt og ikke mindst lavere priser for at køre med DSB-tog.


Til gengæld vil SF overhovedet ikke prioritere biltrafikken. Snarere det modsatte, for står det til SF skal der samtidigt betales for at køre ind i de store byer. Så SF er næppe med på de borgerlige partiers drømme om enorme milliard-investeringer i et bedre vejnet og øget fremkommelighed


Pengene fra biltrafikken skal bruges på at udbygge, og forbedre, den kollektive trafik med letbane, eldrevne tog og bybusser. Som SF´s formand, Pia Olsen Dyhr siger, skal det koste at køre på de travle tidspunkter, og pengene skal finansiere et reelt alternativ til at tage bilen. Hvordan man vil løse problemerne med lastbiler, melder historien intet om.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.