Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Krone ScanBalt udvider igen i Padborg
NyhedFor tredje gang siden 2013 udvider en af landets største trailervirksomheder, Krone ScanBalt, sit domicil i Padborg. Denne gang udvides det 1.000 kvadratmeter store hovedkontor med 420 kvadratmeter, hvortil kommer opførelsen af en servicehal på 660 kvadratmeter. Bag opførelsen står Alterna Huse i Rødekro.

Projektet, der skal stå færdigt den 1.august, beløber sig til godt 7,5 millioner kroner og betyder, at afdelingerne Krone Fleet og Krone Used rykker ind i de nye lokaler, mens nyvognsafdelingen får mere plads i det hidtidige byggeri.

Udover mere plads til medarbejderne indrettes nye kantinefaciliteter, områder til chauffører, mødelokaler og en større reception- og loungeområde.

Samtidig med det nuværende hovedkontor råder Krone ScanBalt over 1.900 kvadratmeter lagerfaciliteter og et samlet udendørsareal på 78.000 kvadratmeter.

Organisationen i Padborg er en del af den tyske Krone-koncern. Den har ansvaret for salget af nye trailere til transportsektoren i Danmark, Estland, Litauen og Letland. Ligeledes rådes der over en udlejningsforretning, Krone Fleet, i de samme lande med 6.400 trailere i udlejning. Dertil kommer salget af brugte trailere til hele Europa samt Østeuropa. Samlet består den danske koncern af 70 medarbejdere.

Krone ScanBalt udvider sit domicil i Padborg. De vil betyde bedre faciliteter for både kunder og medarbejdere, fastslår adm. direktør Jan Knudsen.




Kilde: Krone ScanBalt
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.