Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
ITD husede jobmatch mellem ledige og transportvirksomheder
Nyhed10 transportvirksomheder, brancheorganisationen ITD og skoler med transportuddannelser inviterede torsdag den 7. marts 2019 omkring 170 ledige fra de fire sønderjyske kommuner til en informationsdag om transportbranchen.

Der er gode uddannelses- og jobmuligheder i transportbranchen, for lige nu mangler der primært chauffører i transport- og logistikbranchen samt ansatte på lager- og logistikområdet.

Derfor var repræsentanter fra 10 transportvirksomheder samt uddannelsesinstitutioner inden for området mødt op hos ITD i Padborg for at møde 170 ledige på en informationsdag om transportbranchen, hvor både ledige og virksomheder kunne møde hinanden i mulige jobmatch.


- I ITD glæder vi os over, at vi kan være med til at matche mennesker og job. Her kan virksomhederne sælge sig selv og gøre sig lækre over for folk, som er aktivt søgende efter et nyt job. Det vigtigste for virksomhederne er at kunne rekruttere den rette person, for er kemien god og forudsætningerne er på plads, så kan interesserede forholdsvis let omskoles til et job, siger Jørgen Smed, der er uddannelsesansvarlig hos ITD.


Transportbranchen kan blandt andet byde på alt fra job som vaskedreng, chauffør, lagermedarbejder, mekaniker over disponent, kontorassistent, receptionist og blæksprutte til IT-specialist og mellemleder. Derfor brugte de fremmødte en formiddag hos ITD, hvor jobmulighederne og uddannelsesmulighederne blev præsenteret. Inden der var mulighed for ledige og virksomheder at mødes direkte ved stande.


Bag informationsdagen står de fire sønderjyske kommuner - Haderslev, Tønder, Sønderborg og Aabenraa – sammen med 10 transportvirksomheder, brancheorganisationen ITD, EUC Syd og DEKRA. Og samarbejdet om at skabe et større rekrutteringsgrundlag til transport- og logistikbranchen hilser ITD meget velkomment.


- Det er godt, at de fire sønderjyske kommuner spiller ind med dette arrangement, for når vi går sammen om at løse udfordringer for både virksomheder og ledige, så står vi meget stærkere. Det er også erfaringer, vi har med lignende samarbejde, og det vil ITD meget gerne støtte op om, fordi det er til glæde for vores medlemsvirksomheder, at der bliver gjort en indsats for at gøre rekrutteringen til branchen endnu mere synlig, siger Jørgen Smed.


Kilde: ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.