Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Bring kører nu både plast og aluminium for Dansk Retursystem
NyhedDansk Retursystem har indgået et udvidet samarbejde pr. 1 februar 2019 med Bring Cargo International. Aftalen gælder internationale transporter af genanvendeligt materiale i form af PET og LDPE (genanvendeligt plastmateriale) samt ALU (genanvendelig aluminium-materiale).

”Jeg kender Bring Cargo godt fra vores samarbejde om transport af PET og LDPE, og jeg ser frem til et udvidet samarbejdet om al vores aluminium også”, siger Steen Aagaard, indkøbschef i Dansk Retursystem.

”Desuden er både Dansk Retursystem og Bring virksomheder, der arbejder målrettet med ambitiøse miljøpolitikker. Dansk Retursystem er en miljøvirksomhed, der løser en væsentlig samfundsopgave ved at indsamle og genanvende danskernes tomme dåser og flasker. Det samfundsmæssige ansvar er kernen i vores opdrag, og som følge deraf blev Dansk Retursystem CSR-certificeret i december 2018”, siger Steen Aagaard.

Bring Cargo er en del af Posten Norge-Koncernen – en af Nordens største logistikaktører, som særlig er kendt for sine miljøeffektive transporter og løsninger.

”Vi er specielt stolte af vores internationale samarbejde med Dansk Retursystem, og at vi kan bidrage til at løse en vigtige samfundsopgave på den bedst mulige miljøeffektive måde. Sammen gør vi leverancen grønnere – både til og fra Europa”, siger leder for Bring Cargo Øst, Karina Tranekjer.


Kilde: Dansk Retursystem
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.