Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Salg af pap-periodekort stopper 17. marts i Aarhus
NyhedI Aarhus stopper salg af pap-periodekort 17. marts 2019. Periodekort skifter samtidigt navn til pendlerkort, der er et fælles produkt mellem Midttrafik, DSB og Arriva. Pendlerkortet er gyldigt i både busser, letbane og tog.

Salget af pap-periodekort stoppede allerede i marts 2018 i resten af Midttrafik på grund af takstreformen Takst Vest. Her har kunderne allerede skiftet til nye digitale billetløsninger. Da takstreformen trådte i kraft, fik Midttrafik en særlig dispensation til at fortsætte salget af pap-periodekort i Aarhus til maks. 4 zoner et år frem, fordi rigtig mange kunder i Aarhus skulle skifte billettype.

De kunder, der ikke allerede har skiftet, skal beslutte sig for, hvad der skal erstatte deres pap-periodekort. Midttrafik informerer om de nye muligheder på midttrafik.dk og i foldere, som kunderne kan tage i bussen eller få der, hvor de køber deres kort.

Kunder, der rejser med pap-periodekort i Aarhus, skal beslutte sig for, om de vil skifte til et pendlerkort i Midttrafik app eller et pendlerkort købt på rejsekort.dk senest 17. marts 2019. Pensionister og førtidspensionister kan fortsætte med at købe det særlige pensionistkort, som kan bruges i hele Aarhus Kommune uden for myldretiden, Foto: Midttrafik.

Pendlerkort i Midttrafik app
Har kunden en smartphone, er et pendlerkort i Midttrafik app en god løsning. Pendlerkortet giver fri rejse i det område, man vælger, helt på samme måde som pap-periodekortet. Prisen er også den samme.

Pendlerkortet bestilles i app’en og leveres med det samme. Midttrafik app kan downloades i App Store og Google Play.

Pendlerkort på rejsekort.dk
Kortet er et chipkort, som kunderne kan købe på rejsekort.dk. Det er et godt valg for de kunder, der ønsker et fysisk kort. Pendlerkortet giver fri rejse i det område, man vælger, helt på samme måde som pap-periodekortet. Prisen er også den samme.

Med pendlerkortet skal man altid checke ind i bussen, så chaufføren eller kontrolløren kan se, at kortet er gyldigt, men man skal ikke checke ud.

Det koster 50 kr. i oprettelse. Man skal være opmærksom på, at det tager 7-10 dage fra man bestiller kortet, til man modtager det. Så det vil være en god idé at forlænge sit pap-periodekort i den periode.

Pensionistkort til Aarhus Kommune
Alle borgere i Aarhus Kommune fra 65 år og op samt førtidspensionister kan købe et særligt pensionistkort på pap. Kortet kan bruges i Midttrafiks busser og Letbanen i alle zoner inden for Aarhus Kommune. Det er ikke gyldigt i tog.

Det er ikke gyldigt på hverdage kl. 7.00 - 8.30 og kl. 15.00 - 17.00. Hvis man rejser i myldretiden en gang imellem, kan man købe en enkeltbillet i bussen.

Salgssteder i Aarhus
I Aarhus stopper salget af Midttrafiks produkter også 17. marts på følgende salgssteder:

• Føtex, Storcenter Nord

• Salling, Kiosken

• City Vest, Informationen

• Føtex, Viby Centret

• Kvickly, Veri Center

• Føtex, Frederiks Allé

• Løvbjerg, Trøjborg Center

Salgsstederne har solgt pap-periodekort og det særlige pensionistkort for Midttrafik. Fremover kan kunder, der bruger det særlige pensionistkort, kun købe det hos Midttrafik Kundecenter på Aarhus Rutebilstation.

Hjælp og vejledning på Midttrafik Kundecenter
De kunder, der har brug for hjælp til at skifte, kan besøge Midttrafik Kundecenter på Aarhus Rutebilstation. Her kan man få information om de nye billetmuligheder og vejledning i, hvilket produkt, der vil være det bedste og billigste. Kunderne kan også ringe på tlf. 70 210 230.

Åbningstid:
Hverdage kl. 7.00 - 18.00
Weekend/helligdage kl. 10.00 - 17.00

Kilde: Midttrafik

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.