Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Bredt program fra Mercedes-Benz på årets Transport-messe i Herning
NyhedNyhederne fra Mercedes-Benz på dette års Transport-messe i Herning Messecenter spænder vidt og inkluderer blandt andet den adrætte FUSO Canter, der er skabt til byens snævre gader, samt Mercedes-Benz’ nye StarTklar-koncept, som tilbyder færdigopbyggede lastbiler leveret på rekordtid. Og så kan den ny Mercedes-Benz Actros med MirrorCam, digitalt MultiMedieCockpit og den mest avancerede køreassistent på markedet opleves for første gang.

”Vi ser meget frem til årets Transport-messe, for vi har flere interessante nyheder med. Blandt andet præsenterer vi den ny Actros med det nye MirrorCam-system, der giver både komforten og sikkerheden et betragteligt løft. Derudover har vi en af vores StarTklar-lastbiler med på messen, ligesom bylastbilen FUSO Canter og den 100 procent elektriske variant FUSO eCanter også vil være at finde på messen. Og da Mercedes-Benz også deltager på Grøn Transport-konferencen, er vi særdeles godt repræsenteret i år,” siger Mikael Voigt, produkt- og marketingchef hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark.

Født til storbyen

Hverken snævre gader eller smalle porte er optimale betingelser for en lastbil. Men for FUSO Canter er snakken en anden. Den kompakte lastbil er nemlig skabt til et liv i storbyen, hvor pladsen på vejene ofte er en mangelvare, men behovet for lasteevne er stort. FUSO Canter kan opleves på standen, mens den 100 procent elektriske FUSO eCanter kan opleves i messens Hal D i området for Grøn Transport. Og allerede i år kan de første to eksemplarer af eCanter desuden opleves på de danske veje.


Digital og intelligent Actros

Sikkerhed og komfort er nøgleordene, når det kommer til den ny Actros. Blandt de allermest interessante innovationer er det nye MirrorCam-system, der erstatter sidespejlene med et kamera på hver side af førerhuset. Chaufføren orienterer sig bagud igennem de to højopløselige skærme i cockpittet, hvor digitalt speedometer og infotainmentsystem med touchscreen nu også møder chaufføren. Derudover er den ny Actros udstyret med Active Drive Assist-systemet, som gør Actros til den første niveau 2-selvkørende lastbil på markedet. Alle de tekniske innovationer kan opleves på nært hold i de udstillede Actros eller i de tre simulatorer, der også vil være at finde på standen.


Færdigopbygget lastbil, inden kunden bestiller

Endelig vil StarTklar fra Mercedes-Benz være at finde på messen i Herning. StarTklar er et nyt certificeringskoncept for opbygning af nye lastbiler, der takket være gennemtestede og standardiserede kvalitetsløsninger udviklet af Mercedes-Benz gør det muligt at levere færdigopbyggede lastbiler, der bestilles, bygges og leveres langt hurtigere end tidligere. Og da al opbygning sker efter certificerede foreskrifter, sikres både høj kvalitet og lang levetid.


Kilde/ Foto: Mercedes-Benz Danmark A/SDer er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.