Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Mødestedet er ITD’s messestand i Hal J
NyhedITD’s messestand i Hal J under transportmessen i Herning er et mødested, hvor ITD håber, at mange medlemmer kommer forbi for at få en snak over en god kop kaffe. ITD har åbent den 21. til 23. marts 2019 fra klokken 9 til 17.

Skal du besøge transportmessen i Herning, så snyd ikke dig selv for et besøg hos ITD i Hal J, hvor du kan møde en moderne stand.

ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, håber, at ITD-medlemmer finder vej til standen.

- Vi vil gerne være et mødested for medlemmerne, hvor de lige kan slappe lidt af og under uformelle former få en god snak med kollegaerne, en ITD-ansat eller et af bestyrelsesmedlemmerne, der også er på standen under hele messen, siger Carina Christensen.

En del af missionen for ITD’s stand på Transport 2019 er også at inspirere gæsterne med nye ideer, teknologier og forslag. For eksempel kører en lille robot fra Mobile Industrial Robots ApS rundt på standen, og der er mulighed for at se den nye intelligente tachograf, som bliver lovkrav fra 15. juni 2019 i alle nyregistrerede lastbiler.

Fokus på de gode historier

ITD vil også gerne holde fast i de gode fortællinger om branchen. Derfor kan messegæsterne få rig mulighed for at fortælle deres succeshistorier i selfieboksen, hvor de kan fortælle om en succes, der bliver vist på ITD’s storskærm under messen.

- Det er vigtigt for os, at aktørerne i branchen er med til at tale vores fag op i stedet for ned. Derfor håber vi, at mange vil gøre brug af selfieboksen og dele deres gode succeser med alle andre: Hvad har de gjort, og hvordan har de opnået succes, så vi lærer af hinanden for at skabe en endnu bedre branche fyldt med stolthed, siger Carina Christensen.

God arbejdsplads

Der bliver også sat fokus på den gode chaufførs arbejdsplads.

- Vi vil gerne inspirere medlemmerne til at se på deres virksomhed med nye øjne, så de kan tilrettelægge en rigtig god arbejdsplads for chaufførerne. Der er mangel på kvalificeret arbejdskraft – primært chauffører – så derfor skal vi gøre alt for at fastholde alle dem, vi kan. Men samtidig skal vi også finde nye, smarte løsninger, så vi kan tiltrække folk til et spændende job med gode fremtidsudsigter, siger Carina Christensen.

ITD’s stand er åben alle tre dage under transportmessen i Herning fra klokken 9 til 17.


Kilde: ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.