Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Danske Speditører - RASTEPLADSERNE MANGLER I AFTALEN OM INVESTERINGER I INFRASTRUKTUREN
NyhedI dag har de tre regeringspartier og Dansk Folkeparti offentliggjort deres aftale om de næste 10 års investeringer i infrastrukturen.

Fra Danske Speditører skal der lyde ros for, at regeringspartierne og Dansk Folkeparti langt om længe har taget hul på de langsigtede overvejelser om, hvad der skal til for at styrke fremkommeligheden. Men når det er sagt, er Danske Speditører mildest talt overrasket over, at der i planen til over 110 milliarder kroner ikke er afsat blot et par hundrede millioner kroner til udbygning af rastepladserne langs motorvejene og landevejene.

- Som det er i dag, skal lastbilchauffører ofte bruge kostbar køretid på at fravige deres naturlige rute for at komme frem til en lovlig og egnet parkeringsplads, hvor de kan parkere i forbindelse med deres lovpligtige hvil. Derfor er en udbygning af rastepladserne så nødvendig, at jeg vil håbe, at det bliver taget med, når de politiske forhandlinger om fremtidens infrastrukturinvesteringer starter efter det folketingsvalg, der senest skal afholdes i juni 2019, siger Martin Aabak.

Martin Aabak noterer sig, at der er rigtig mange gode initiativer i regeringens og Dansk Folkepartis investeringsplan, der vil øge fremkommeligheden på vejene.

- Udbygning af motorveje og landeveje vil gøre det hurtigere at få varer transporteret fra punkt A til B. Hvad lastbilchaufførerne sparer af transporttid, kan dog hurtigt blive sat til, fordi der ganske enkelt ikke er nok parkeringspladser til lastbiler på de mest benyttede rastepladser. Derfor vil jeg håbe, at de politiske forhandlinger efter folketingsvalget vil føre til, at rastepladserne får det løft, som der er et skrigende behov efter, siger Martin Aabak
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.