Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
HURRA FOR;- - - -"PADBORG-UDVALGET" !
DebatJA,- hvad skulle vi dog have gjort ude det ?

ALLE relevante organisationer,- - sidder idet udvalg !

MEN,- der syntes jo at mangel nogen ?

DF savner deltagelse fra "De Gule" !


"ALLE" BØR JO BETYDE "ALLE" !

"Padborg-Udvalget" afholdt det første møde,- allerede d. 23. Nov. 2018,-for at snakke lidt frem og tilbage,- om problemerne med chauffører,- fra 3.-lande. Baggrunden er to ting,- nemlig at sikre Danmark imod en gentagelse af SKANDALEN,- med virksomheden "KURT-BEIER",- samt at belyse,- omfanget af dette svineri. Allerede NU,- har man afholdt to møder i dette udvalg,- og man har planlagt et tredje og et fjerde møde også. JA,- der er jo nok at "snakke om".

DF vil nu gerne vide lidt om,- HVEM der sidder i dette udvalg,- og HVEM der har udvalgt deltagerne ? Desuden efterlyser man deltagelse fra "De Gule",- hvilket straks har udløst en invitation til "Kristelig Fagforening",- således at der nu er repræsentanter fra "hele paletten",- som man siger. De øvrige deltagere kommer fra : Fagbevægelsens Hovedorganisation, 3F, Dansk Arbejdsgiverforening, Dansk Industri, Dansk Erhverv og ITD.

Tænk,- at der skulle gå næsten 3 måneder,-før nogen spurgte ind til noget omkring dette udvalg ? Det må kun betyde,- at der nok ikke sker særlig meget i udvalget,- når ingen har "bemærket noget" før NU ? På den anden side,- kan der vel ikke være SÅ meget at snakke om,- med mindre man leder efter en løsning,- så svineriet kan fortsætte,- uden at forarge nogen åbenlyst. Der ER sket stribevis af overtrædelser,- af diverse karakter,- og så er den ikke længere. MÅSKE nedsætter man også et udvalg,- hvis man opdager en vejstrækning,- hvor alle kører "påvirket",- så man kan blive enige om,- HVAD man lige gør ved det.

Der er i dag et indlæg på "LastbilMagasinet",- der dog ikke fortæller ret meget mere,- end dette indlæg,- hvilket bare fortæller,- at "problemet" endnu en gang,- er end med at blive en "undvigemanøvre" frem for en håndfast aktion,- med straf og andre sanktioner. Med tanke på,- hvad skandalen udløste af forargelse ude i den store verden,- er det sørgeligt at Danmark ikke kan finde ud af andet,- end lave en "diskussions-klub" for udvalgte deltagere,- og så KUN blive klandret for,- at nogle "gode venner" ikke er kommet med.

Hvorfor overhovedet snakke så meget om,- hvordan man "løser problemet" ? Det skal sgu ikke løses,- det skal helt fjernes,- og så "er den ged barberet",- og alle kan foretage sig noget nyttigt. MEN,- man kunne jo lige snakke lidt om,- hvordan man stopper alle "de nye",- der allerede har overtaget svineriet fra "KURT BEIER",- blot i lidt mindre målestok,- indtil der falder helt ro om sagen,- og alle igen har glemt skandalens dønninger. Se DET kunne være et glimrende forslag,- når man nu HAR oprettet den "diskussions-klub",- - -med alle "eksperterne" rundt om kaffebordet.


"ORDNUNG MUSS SEIN" !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.