Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Folketingsvalg er udskrevet til afholdelse den 5. juni. På vore portaler vil der været begrænset opslag der omhandler dette emne.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Transit Connect finalist til Årets Varebil i Danmark 2019
AutoFord Transit Connect er blevet udråbt som finalist til Årets Varebil i Danmark 2019. Nyheden kommer i kølvandet på Transit Connects nylige sejrstitel som Årets Varevogn 2018.

Med nomineringen fortsætter den gode stime for Transit Connect, som udgør en vigtig del af Fords stærke varebilsprogram, der også omfatter bestselleren Transit Custom, den kompakte Transit Courier og den store 2-tons Transit.


Den nye Transit Connect er for nylig blevet lanceret i Danmark med fornyet design, en bredere vifte af sikkerhedsudstyr og bedre brændstoføkonomi. Optimeringerne bidrager alle til den velfortjente finaleplads til Årets Varebil i Danmark 2019.

Kåringen løber af stablen torsdag den 21. marts i forbindelse med åbingen af Transportmessen 2019 i Herning Messecenter. Ford udstiller hele sit varebilsprogram på transportmessen, der strækker sig fra den 21. til 23. marts.

Om den velfortjente nominering skriver Steen Bachmann fra Bil Magasinet: ”Fra Ford kommer den velkørende Transit Connect, der udmærker sig ved at køre som om, den tror, den er en C-Max. Det er ganske utroligt, hvordan Ford i Europa fører sig frem med velkørende biler uanset hvilken klasse og type, vi taler om.”

De andre finalister til Årets Varebil i Danmark 2019 er Citroën Berlingo/Peugeot Partner/Opel Combo, MAN e-TGE/VW e-Crafter, Mercedes-Benz Sprinter og Toyota RAV4 Van.


Kilde: Ford Motor Company Danmark
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.