Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Åbent brev: Sporarbejde afkobler en hel landsdel
NyhedTre kommuner og Greater Copenhagen beder i et åbent brev til Christiansborg om, at der hurtigst muligt findes løsninger på de lange transporttider i forbindelse med sporarbejdet på Sydbanen.

Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner samt Greater Copenhagen peger i et åbent brev til transportminister Ole Birk Olesen, beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og Folketingets Transportudvalg på, at en hel landsdel bogstaveligt talt kobles af et sammenhængende Danmark, når sporarbejdet på Sydbanen for alvor går i gang i slutningen af marts måned.


Fra 25. marts betyder det nemlig, at der indsættes togbusser, der eksempelvis øger transporttiden på rejsen København – Nykøbing Falster med to timer, så den samlede transporttid pr. dag bliver 5 timer og 14 minutter. Det er fuldstændigt uholdbart for landsdelen og i særdeleshed for pendlerne, der i en periode på knap tre år skal forholde sig til en væsentlig øget transporttid på grund af forskellige sporarbejder, skriver de tre kommuner og Greater Copenhagen i brevet.


Resultatet bliver en flugt fra den kollektive trafik til personbilen, hvilket giver to problemer; øget trængsel på motorvejen til og fra KBH, samt at pendlerne med stor sandsynlighed ikke umiddelbart vender tilbage til den kollektive trafik.


De tre kommuner og Greater Copenhagen anmoder derfor i et brev til landspolitikerne om, at der hurtigst muligt findes alternative løsninger, som kan imødekomme udfordringen.

Læs brevet på dette Link

Kilde: Guldborgsund Kommune

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.