Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
ITD inviterede MEP-kandidater til transportmesse
NyhedFor at give kandidater til Europa-Parlamentsvalget et indblik i transport- og logistikbranchen havde ITD inviteret fire kandidater til Transport 2019, hvor der blandt andet blev talt om EU’s vejpakke og grøn transport.

Pernille Weiss (K), Asger Christensen (V), Morten Klessen (S) og Lasse Bork Schmidt (K) er alle fire kandidater til det kommende Europa-Parlamentsvalg i maj 2019. ITD havde inviteret de fire MEP-kandidater til Transport 2019 i Herning for at give dem et indblik i transport- og logistikbranchen og få talt om nogle af de udfordringer, der er for erhvervet.

- Det gav os en god anledning til at få snakket om europæisk transportpolitik og ikke mindst EU’s vejpakke, som optager mange af vores medlemsvirksomheder, fordi de kører internationalt. Og det er vigtigt at få italesat transport på et europæisk niveau, for det er lovgivningen i EU, der regulerer store dele af vores erhverv, siger ITD’s adm. direktør, Carina Christensen.

MEP-kandidaterne fik mødt medlemmer af ITD's bestyrelse og medarbejdere på transportmessen, og der blev talt om mange forskellige emner, men særligt et område var der fokus på.

- Ud over EU vejpakken, der fylder rigtig meget lige nu, og som med stor sandsynlighed fortsat vil gøre det efter valget, snakkede vi en del om grøn transport og alternative drivmidler. Det skal der naturligvis arbejdes videre med, men i ITD oplever vi samtidig, at vejgodstransportbranchen gennem mange år har arbejdet intensivt på at mindske brændstofforbruget og CO2-udledningen ved at tage de nyeste teknologier og metoder i brug. Så vi skal sikre os, at der er fælles spillerregler på tværs af Europa ved eksempelvis samme CO2-standarder på lastbiler i hele EU, siger Jørn-Henrik Carstens, chef for politisk afdeling i ITD.

Kilde: ITD
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.