Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Stor tilfredshed i ITD med Transport 2019
NyhedTransportmessen i Herning sluttede også godt af for ITD Koncernen. Lørdagen bød på burgerfest for alle medlemmer med lang kø til følge, og Magda fra Lastbilkaravanen skabte god stemning for de mindste med optræden og udlevering af veste og krammelastbiler.

- Alle dage har medlemmer og samarbejdspartnere kigget forbi, og det glæder mig at så mange har fundet vej, hygget sig og er faldet i snak over en kop kaffe. Det har været tre gode dage i Herning med fantastisk stemning, og jeg tager en masse gode input med mig hjem ligesom alle, der har besøgt os, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

Massage, droner og inspiration

Fagforeningen Krifa gav input til arbejdslyst fredag, mens der blev fremvist det nyeste indenfor droner til overvågning af pladser. Lørdag bød på massage til de mange gæster og burgerfest for alle medlemmer og deres familier og ansatte, og alle tre dage var Tryg også i sving med at guide til de rette forsikringer.

Der var særlige indbudte gæster, som også kiggede forbi for at blive klogere. 80 elever fra 10. klasse besøgte ITD´s stand torsdag, mens kandidater til det kommende Europa-parlamentsvalg kiggede forbi fredag.

- Det er glædeligt, at politikerne kommer forbi, når vi kan vise branchen i det lys, den fortjener. Spørgelysten var stor hos kandidaterne, og det lover godt, når vi har politikere, som er så engagerede i transportområdet. Vi går en spændende tid i møde, og derfor betyder det meget, at politikerne til fulde forstår og kæmper for de sager, som er vigtige for transportbranchen, siger Carina Christensen.

Transportmessen 2019 var den hidtil største til dato målt på antal udstillere, og besøgstallene var også højere end tidligere. Se masser af billeder fra dagen på ITD's side på Facebook.


Kilde: ITD
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.