Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Håndværkerforening og borgmester: Vigtigt med erhvervsparkeringspladser
NyhedEt flertal på Københavns Rådhus er netop blevet enige om, at sikre 3 mio. kroner til særlige erhvervsparkeringspladser, og det vækker begejstring hos Håndværkerforeningen København og beskæftigelses- og integrationsborgmester, Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

Når en VVS’er skal ud til en opgave i indre by, er det noget bøvlet at bikse rundt med en faldstamme eller et toilet i metroen eller bag på cyklen.

Derfor er det ifølge beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) en vigtig sejr for erhvervslivet, at et flertal på Københavns Rådhus i den såkaldte overførselssag netop er blevet enige om, at sikre 3 mio. kroner til nye særlige erhvervsparkeringspladser.


”Byen er dybt afhængig af vores håndværkere og erhvervsdrivende, og det går ud over os alle sammen, når tømrere og blikkenslagere i det daglige må sige nej til ordrer inde i byen, fordi de ligger og kører forgæves rundt efter p-pladser. Vi skal være en by hvor der bogstaveligt talt er plads til erhvervslivet,” siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.


Ifølge aftalen bliver det også muligt for læger og hjemmeplejen at bruge pladserne, så de hurtigere kan komme på besøg hos borgerne.


Hos Håndværkerforeningen København har medlemmerne peget på parkeringsudfordringerne, som det største problem, og derfor vækker onsdagens aftale glæde.


”Hvis vi ønsker en levende by, er der brug for håndværkere til at servicere byens borgere og virksomheder, og de skal naturligvis kunne komme frem til kunderne. Derfor hilser vi dagens aftale velkommen som første skridt på vejen til at opfylde anbefalingen fra task force for bedre erhvervsvilkår om, at etablere 500 erhvervsparkeringspladser,” siger Christoffer Susé, adm. direktør i Håndværkerforeningen København.


Med dagens aftale skal kommunen nu helt konkret ud og finde steder, hvor man eksempelvis kan tage nogle meter af den såkaldte ti-meter regel og lave de nye erhvervspladser.


Fakta:
• I overførselssagen overfører partierne bag Budget 2019 kommunens mindreforbrug i 2018 til det nye budgetår.

• Med aftalen er der afsat 3 mio. kroner til etablering og opmærkning af erhvervsparkeringspladser i 2019 og 2020.

• Pengene skal bruges til etablering af erhvervsparkeringspladser indenfor 10-meter zonen og etablering af licensordning, der afgrænser kredsen af relevante erhvervsbiler, herunder håndværkere, læger og hjemmeplejen, der lovligt kan anvende de særlige pladser.


Kilde: Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.