Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - EU´s vejpakke retur til transudvalget. Vejpakke-procedure har udviklet sig til en farce!
NyhedDet gik desværre, som mange havde frygtet, da der onsdag skulle stemmes om EU´s ny vejpakke. For vejpakken kom slet ikke til afstemning, men blev sendt retur til EU´s transportudvalg, i daglig tale kaldet TRAN. Det var nogle såkaldte procedure-regler, der hindrede EU-Parlamentet at stemme. Med den seneste udvikling minder vejpakke-forløbet mere og mere en farce på niveau med en dårlig østeuropæisk B-film. Det har været et uværdigt forløb, som ingen kan være tjent med, mener man i FDL, som hele tiden har været yderst skeptisk.


Man sidder tilbage med en blanding af vrede, skuffelse og frustration over et meget besynderligt forløb, siger FDL´s formand, Christian Jensen. Man kan gisne om, hvad der er sket, men vi tror, de østeuropæiske politikere grundigt er blevet pumpet af de lobbyister, som arbejder for organisationer, som primært lever af postkasseselskaber, billige udlændinge og udenlandsk-registrerede biler. Et synspunkt, FDL gentagne gange har fremført, og hver gang vejpakken bliver udskudt, forstærkes indtrykket af ”bestilt arbejde”, fastslår FDL-formanden.


Som det er nu, kan man kun håbe, at sagen afklares inden det kommende EU-valg, men her har FDL også sin tvivl. For det kræver mere vilje fra østeuropæiske lande at få vejpakken fremlagt, og at få den godkendt. Det værste ved udskydelsen er, at dem, der fifler med tingene, på dansk kaldet snydere, uhindret kan fortsætte, mens de fromt konstaterer, at de er skuffede over forløbet. Det er intet mindre end en skandale, at den vejpakke er udskudt, for det betyder en fortsat skæv og unfair konkurrence, hvor dem med lave lønninger kan presse priserne ned.


Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL) - facebookside
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.