Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
ITD opruster i Bruxelles
NyhedITD ønsker en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde, og derfor skal samarbejdet med relevante organisationer og myndigheder i andre EU-lande øges. Første skridt er ansættelsen af endnu en medarbejder i Bruxelles.

Vejgodstransporten påvirkes mere og mere af udviklingen i Europa. Sådan vil det også være i fremtiden, og det gælder uanset om vi bevæger os mod ”mere europæisk samarbejde” eller ”mindre europæisk samarbejde” i EU.

ITD har været repræsenteret med eget kontor i Bruxelles siden 2015, og nu opruster brancheorganisationen tilstedeværelsen i EU-hovedstaden. Det fortalte ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen i sin beretning på ITD’s generalforsamling.

- Målet er at sikre en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde. Vi ansætter derfor nu endnu en seniormedarbejder til vores kontor i Bruxelles, og fremover vil vores politiske afdeling herhjemme også vil øge deres tilstedeværelse i de europæiske institutioner, siger

I de kommende år vil ITD gå målrettet efter at øge vores samarbejde med relevante organisationer og myndigheder i andre EU-lande, siger hun.


- Det skal give os nyttig viden og erfaringer om den administrative praksis og retspraksis i de andre lande, for det skal bidrage til at styrke ITD’s arbejde med at hjælpe vores medlemmer med endnu bedre at kunne navigere i de - desværre – for mange nationale særregler på vejgodstransportområdet, siger Carina Christensen.

Kilde: ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.