Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Grønne tal på årsopgørelsen giver ikke nødvendigvis flere penge på kontoen
Nyhed3,4 millioner borgere skal have penge tilbage i skat fra sidste år. For en lang række danskere bliver pengene ikke udbetalt, men i stedet brugt til at afdrage på deres gæld til det offentlige

Gældsstyrelsen har foreløbigt modregnet 372.000 danskernes gæld i overskydende skat. Aktuelt er der modregnet for ca. 1 mia. kr. Det forventes at stige til ca. 3 mia. kr., når hele modregningen er gennemført.

”At vi er i stand til at modregne gæld i udbetalingen af overskydende skat er et udtryk for, at vi er på rette vej med at genoprette gældsinddrivelsen i Danmark. Vi har gennemført en massiv oprydning i gældsposterne for at styrke inddrivelsen”, siger direktør i Gældsstyrelsen, Lars Nordahl Lemvigh.

Gældsstyrelsen har foreløbig modregnet gæld for mere end 1 mia. kr. Pengene går til at dække ubetalte regninger som fx restskat, bøder og underholdsbidrag fra tidligere år.

Modregning er et af de mest effektive inddrivelsesværktøjer, Gældsstyrelsen har til rådighed. I 2018 udgjorde modregning i overskydende skat således 2,7 mia. kr. ud af et samlet inddrivelsesprovenu på 7,1 mia. kr. I år forventer Gældsstyrelsen at kunne modregne for ca. 3 mia. kr., når hele modregningen af overskydende skatter er gennemført frem mod september.

”Der ligger et stort arbejde bag modregningen. Dedikerede medarbejdere har retskraftvurderet gamle gældsposter, så de kan blive gjort klar til inddrivelse. Det er et kompliceret og krævende stykke arbejde, men det lønner sig, når vi så efterfølgende kan tilbageholde og modregne de overskydende skatter, i stedet for at udbetale pengene”, siger direktør i Gældsstyrelsen, Lars Nordahl Lemvigh.

Læs mere om, hvordan overskydende skat bliver brugt til at betale af på gæld her. Download publikationen "Danskerne har fået modregnet gæld for over 1 mia. kr. i overskydende skat"


Kilde: Gældsstyrelsen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.