Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
REGLERNE OM FORSKELSBEHANDLING OVERTRÆDES ÅBENLYST !
DebatEndnu et klart bevist på,- -at man gør hvad man har lyst til !

Love og regler er der rigeligt af,- - -OGSÅ fra EU !

De ignoreres hæmningslæst,- - og efter behov !

Danmark går frejdigt i spidsen,- på det område !


VI TALER OM GROV FORSKELSBEHANDLING !

Emnet her er "P-bøder",- som har været et varmt debatemne,- gennem længere tid efterhånden. Senest omkring reglerne for inddrivelse,- hvor Danmark har lagt sig fast på den "ret" eller "mulighed" der findes i EU-lovgivningen,- med hensyn til størrelsen på det beløb,- man kan bede om hjælp til at inddrive. Her liger grænsen på 1500 Euro,- og da en Dansk "P-bøde" er på 2040kr.,-skal der jo flere til,- for at ramme det beløb.

Det ser noget anderledes ud,- når "synderen" er Dansk,- eller fra et andet Skandinavisk land,- hvor der bare SKAL betales ved kasse 1. Lad os bare gøre som det er blevet "almindeligt" og se bort fra EU-lovgivningen,- og holde os til Danmarks egne regler for forskelsbehandling. Her kan vi kigge lidt på indholdet af LBK nr. 1001 af 24 / 08 / 2014,- som blandt andet hardenne tekst :


§ 1. Ved forskelsbehandling forstås i denne lov enhver direkte eller indirekte forskelsbehandling på grund af race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse.

Stk. 2. Der foreligger direkte forskelsbehandling, når en person på grund af race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse behandles ringere end en anden bliver, er blevet eller ville blive behandlet i en tilsvarende situation.

Stk. 3. Der foreligger indirekte forskelsbehandling, når en bestemmelse, et kriterium eller en praksis, der tilsyneladende er neutral, vil stille personer af en bestemt race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering eller national, social eller etnisk oprindelse eller med en bestemt alder eller med handicap ringere end andre personer, medmindre den pågældende bestemmelse, betingelse eller praksis er objektivt begrundet i et sagligt formål og midlerne til at opfylde det er hensigtsmæssige og nødvendige, jf. dog § 2 a
.

Her skulle således ikke være så meget at være i tvivl om,- og særligt ikke i forhold til den første linie i "stk 3",- der omtaler "en bestemmelse". Vi taler jo om "en bestemmelse",- fra den Danske Stat´s side,- om IKKE at lade Politiet udføre kontrol og udskrive "straks-bøder" til udenlandske chauffører,- der overtræder reglerne for parkering. Dette betyder kort og godt,- at eventuelle bøder for en sådan overtrædelse,- vil fremgå som et "GIRO-KORT",- man ikke behøver at betale,- når man IKKE er Dansk,- eller Skandinavisk,- da beløbet IKKE overstiger 1500 Euro.

Uden at pege på EU-lovgivningen på dette område,- må det stå "BØJET I NEON",- at der i Danmark sker en grov forskelsbehandling i henhold til den omtalte LBK nr. 1001 af 24 / 08 / 2014,- under dække af EU-reglerne for inddrivelse. Det havde været mere korrekt,- at man OGSÅ anvendte denne EU-regel overfor Danske og skandinaviske chauffører,- for at gøre forholdene lige. Her kunne man også "gå den anden vej",- og lade de udenlandske chaufføre komme ind under de Danske regler for området.


EN OVERTRÆDELSE ER VEL REELT STRAFBART,- - - UANSET HVEM MAN ER,- - - -FORMODER JEG ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.