Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
POLITISK "STAND UP" KOMEDIE,- - -INTET ANDET !
DebatHele 9 EU-Politikere,- på rad og række,- -i bred enighed !

Ja hvorfor skulle det være anderledes ?

Politikerne taber jo ikke noget,- -uanset resultatet !

Det gør derimod vælgerne,- - og arbejdsmarkedet !


DEN "ENIGHED" HAR VI HØRT OM,- - -MANGE GANGE FØR !

Der har jo i de senere år været et flertal,- der ønskede "at gøre noget",- ved flere af transportbranchens mange problemer. Nå ja,- den enighed,- kom der heller ikke meget ud af,- og sådan vil det garanteret også gå,- - denne gang. MEN,- nu er det jo 100% rigtigt,- at EU´s nye "vejpakke",- på ingen måder er nok,- - for hvem vil vise respekt for indholdet,- ud i al fremtid ? Der er jo to gældende Forordninger,- nemlig EU-1071 / 2009,- og EU-1072 / 2009,- som man bare har "hakket på",- uden på nogen måder,- at vide noget om,- hvordan de virker. Man har ganske enkelt gjort brug af "Det Frie Valg",- og har fravalgt dem i hverdagen.

SÅ,- uanset indholdet i "Den Nye Vejpakke",- vil dette ikke være "godt nok",-men altid stå tilbage som,- endnu en nødløsning man ikke ønsker at respektere,- - -tror jeg mest på. Lad nu bare EU gøre det,- EU kan samle flertal for at gøre,- og så bare henholde os til den øvrige del af lovgivninger,- med rødder i TRAKTATEN. Her er der nemlig hjemmel til,- at de enkelte medlemslande KAN indføre Nationale tiltag,- gældende for det enkelte medlemsland,- når blot dette har været behandlet ved den Nationale domstol først.

Desuden er der i EU-lovgivningen en RET til,- at indføre National mindsteløn,- for arbejde indenfor egne grænser. Dette findes allerede i mindst 24 af de nuværende medlemslande. Ved at indfør en National Dansk mindsteløn,- vil det være flintrende ligegyldigt,- om "Den Nye Vejpakke" fra EU,- er "dækkende nok" på alle områder,- i kampen mod den voksende Social Dumping,- - - - stort set. MEN man kunne jo også vise,- at man virkelig tager disse problemer alvorligt,- og vedtager en helt ny lov.

Her tænkes på "moderselskab" kontra "datterselskab",- hvor man kunne vedtage,- at det SKAL være satserne hos "moderselskabet" der gælder for lønninger i "datterselskabet". Det vil fjerne brugen af flere suspekte "løsninger",- og ikke mindst den såkaldte "Fillippiner-Finte". Og man kan også være flintrende ligeglad med,- om man har "syltet" teksterne i forordningerne omkring udflagede lastbiler,- eller eksistensen af de såkaldte "postkasse-firmaer".

De mange "undvigemanøvre",- hvor man henviser til EU,- kan man roligt glemme alt om. EU er nemlig ikke den "bussemand" man vil gøre EU til,- for der ER virkelig mange ting man som medlemsland har ret til at gøre. Dette er jeg blevet bekræftet i,- da jeg fik svar på en spørgsmål stilet direkte til EU-domstolen,- og som har været offentliggjort på siden her, -for få dage siden. Derfor er det ikke "løsningen" at stå frem i samlet flok,- og vise stor enighed,- hvis man så ikke gør andet.


Her er det nok lige værd at nævne,- at man i lille Danmark har "glemt", -en aftale med Tyrkiet om,- at tyrkiske lastbiler IKKE skal betale "vejbenyttelsesafgift",- med mindre der er tale om transitkørsel. Det er en aftale der går helt tilbage til 1977,- hvilket man ikke lige har informeret Politiet om. Så JA,- man har sandelig styr på tingene i lille Danmark. Desværre er der lastbiler fra flere andre lande,- der opfører sig som om,- at også DE har sådan en aftale.

THE SHOW MUST GO ON,- - - OG DET GØR DET SÅ !

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.