Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Sortimo lancerer varebilindretning med detaljefokus
NyhedLøsninger, der kan effektivisere arbejdsdagen på vejen til og fra opgaverne, er i høj kurs hos enhver håndværker. Det stiller krav til varebilens indretning, der skal sikre alt fra optimal pladsudnyttelse til skræddersyede organiseringsmuligheder. Alt dette har Sortimo taget højde for med det nye indretningssystem SR5, der med sit intuitive design kan tilpasses enhver arbejdsdag.


For den travle håndværker er det vigtigt at kunne køre frem og tilbage mellem opgaverne uden at skulle bekymre sig om opbevaring eller usikker last. Det kræver varebilindretning, der er praktisk, tilpasningsdygtig og hverken slækker på sikkerhed eller stabilitet. Derfor lancerer Sortimo, Europas førende leverandør af indretning til varebiler, reolsystemet SR5 - den femte generation af varebilindretning, som giver brugeren maksimal effektivitet i arbejdsdagen.Stabil og pladsoptimerende
Hvad enten du er installatør, tømrer eller noget tredje er to arbejdsdage sjældent ens – og det kræver en varebil med fleksibel, stabil og robust indretning. Alt fra enkel opbevaring og sikker lastsikring til orden og struktur er derfor vigtigt for at holde effektiviteten oppe hele dagen.


SR5 rummer en lang række egenskaber, der letter arbejdsdagen bag rattet. Sortimo har blandt andet ændret den klassiske ramme og lavet et system, som maksimerer lastrummet uden at gå på kompromis med stabiliteten. Michael Pettersson, Sortimos adm. direktør, forklarer:

• I stedet for den traditionelle rammekonstruktion har vi udviklet sideprofiler af aluminium. Det giver en helt særlig opbygning, som danner basis for alle delene i SR5-indretningen. Systemets hylder kan skræddersyes for at tilpasse indretningen efter varebilens form. Vi har desuden udviklet de nye SR-BOXXe, som kan integreres med udtræksskinner både på og under hylderne, så lastrummet kan udnyttes optimalt.

Kompatibelt med andre produkter
Varebilen er meget mere end et transportmiddel. Derfor er det vigtigt, at indretningen får ekstra opmærksomhed og bliver tilpasset arbejdsdagen.

Takket være mySortimo, Sortimos digitale platform, kan SR5 konfigureres online og dermed tilpasses brugerens individuelle og branchespecifikke behov. Sortimos samarbejde med værktøjsleverandører som eks. Bosch, Förch og Hilti gør desuden systemet kompatibelt med produkter fra flere producenter.

• Gennem årene har vi lanceret en række indretningssystemer. Med SR5 er vi glade for at kunne garantere, at hver enkelt komponent passer til alt, takket være Sortimo EcoSystem, der også er kompatibelt med vores joint venture-partneres produkter. For eksempel kan de seneste værktøjskufferter fra Hilti fuldt integreres i SR5. Du kan derfor skræddersy din varebilsindretning efter netop dine behov, uanset hvilken branche du tilhører. Med SR5 har vi derfor lagt os i selen for at udvikle et system, der er gennemtænkt ned til mindste detalje, runder Michael Pettersson af.

Kilde: Sortimo A/S

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.