Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Euro Trailer outsourcer produktion til Toftlund Maskinfabrik - forudser årligt trailersalg på 5.000 i 2022
NyhedØnsket om fleksibilitet, nærhed til markedet og en fastholdelse af den eksisterende kvalitet, får Euro Trailer til at outsource produktionen af mindre hobby- og erhvervstrailere til Toftlund Maskinfabrik. Samtidig flyttes kontoret fra Arnum til Toftlund.

Aftalen betyder, at Euro Trailer fremadrettet koncentrerer sig om udvikling, salg, markedsføring og eksport af trailere op til 3,5 tons, mens al produktion overlades til Toftlund Maskinfabrik, der har overtaget Euro Traileres produktionsmedarbejdere fra Arnum.

I Toftlund sker produktionen på et 800 kvadratmeter stort produktionsareal, hvortil kommer personalefaciliteter og kontorer. Bygningen blev købt af Toftlund Maskinfabrik i 2015. Den havde tidligere været anvendt som systue i forbindelse med produktion af arbejdsbeklædning. Bygningen ligger på en 6.600 kvadratmeter stor grund i umiddelbar forlængelse af Toftlund Maskinfabrik, så produktionsflow og udvidelsesmuligheder bibeholdes.

Benjamin Chavel-Schenk (tv) og Henrik Clausen er tilfredse med samarbejdsaftalen, der betyder, at alle Euro Trailere nu produceres på Toftlund Maskinfabrik. Foto: Lillesoe Pix


Eksport af trailere
-Vi har en strategi om, at udvikling og produktion skal ske i Danmark, og samarbejdet med Toftlund Maskinfabrik indeholder synergier for begge parter. Vi får en fleksibilitet, der hurtigt kan tilpasses det markedsmæssige behov. Det er vigtigt for os og vores forhandlere. Vi får også let adgang til udvikling af prototyper og test af nye løsninger, siger direktør Benjamin Chavel-Schenk.

Benjamin Chavel-Schenk overtog Euro Trailer i 2017 efter i flere end 10 år at have opbygget et europæisk distributions- og forhandlernet for en af Europas førende trailerproducenter. Det umiddelbare mål er, at Euro Trailer i 2022 skal være landets tredje største trailerbrand med en årlig omsætning på 5.000 trailere. I år venter selskabet at indlede en eksport til nabolandene Tyskland, Norge og Sverige.

En win-win aftale
-Vi arbejder primært med tyndpladebearbejdning i stål, rustfri stål og aluminium. Vi er kendt for at producere både simple og komplicerede metalemner i små og store seriestørrelser. Det er den erfaring vi nu kan bruge ved fremstilling de mange trailere. Så det er en win-win aftale, vi har indgået, siger direktør Henrik Clausen. Toftlund Maskinfabrik beskæftiger omkring 30 medarbejdere.Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.