Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
"PROMILLE-FARCEN" I BOGENSE FORTSAT UDEN KLARHED !
DebatFlere modsigende artikler i dagspressen,- gør det ikke mere klart !

MEN,- nu er man enige om,- at chauffør nr. 2,- IKKE var beruset !

OG,- man tror ikke,- at chauffør nr 1,- var beruset ved ankomsten til "færgehavnen" !

"Bevisbyrden" kunne derfor ikke "løftes",- - - mener Fyns Politi !


DER SPILDES IKKE TID PÅ PAPIRARBEJDET,- - - -ÅBENBART !

Jens Groot fra FDL har været i kontakt med Fyns Politi,- og blev ikke afvist. Påstanden om,- at man kun udtaler sig til "pressen" holder altså ikke vand,- og det vigtigste er vel også,- at der kommer "noget" frem i lyset. Således er det nu klarlagt,- at den chauffør der kom for at hjælpe den berusede kollega,- faktisk var "pinlig ædru",- i henhold til den prøve han blev bedt om at afgive. Dette stiller så andre udtalelser i et "dårligt lys",- for hvorfor var det så nødvendigt,- at det var en Camping gæst,- der kørte lastbilerne ud i industriområdet ?

Politiet mener ikke,- at det er bevist tilstrækkeligt,- at chauffør nr 1,- var beruset ved ankomsten til "Bogense Kystcamping",- for at tage færgen til Tyskland ? HALLO ! Han var i hvert fald grundigt beruset,- da han forgæves forsøgte at vende køretøjet,- og nedlagde en lygtepæl. Tiden fra ankomsten og til Politiet kom til stedet første gang,- er vel ikke lang nok til,- at opnå sådan en brandert.? Desuden erkender man jo klart,- at chaufføren IKKE var ædru,- da han nedlagde lygtepælen.

I min lille verden,- har Fyns Politi udvist en total mangel på interesse for begrebet "trafiksikkerhed",- og totalt ignoreret tingenes tilstand,- blot for at slippe for en del "papirarbejde". Faktisk er det vel mest korrekt at påstå,- at den berusede chauffør blev taget på fersk gerning,- da Fyns Politi ankom til åstedet,- og konkluderede,- at chaufføren burde "sove rusen ud" på stedet. Lejrchefen sagde ja til dette forsalg,- hvilket den Ungarske vognmand så havde en anden mening om,- og sendte "forstærkning" til stedet.

Denne chauffør nr 2,- afhentede nøglerne på Odens Politigård,- men det var alligevel chauffør nr 1,- der startede lastbilen op,- - - og nedlagde lygtepælen,- og udløste endnu en kontakt til Politiet. Da der nu var tale om et "færdselsuheld" blev der straks sendt en patruljebil til Bogense,- den fik det hele "glattet ud",- - - -uden efterfølge konsekvenser for nogen overhovedet ? DET sender et signal,- jeg personligt finder meget trist. Desuden kan der fortsat være detaljer,- der IKKE er blevet omtalt i denne "farce".


MON ET SÆRLIGT "TUNGVOGNSPOLITI" HAVDE HANDLET ANDERLEDES ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.