Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
IKKE "HVIDVASK" MEN "HÅNDVASK" !
DebatTotal mangel på situationsfornemmelse !

Total mangel på korrekt håndtering !

Total mangel på interesse og alvor !

Total mangel på "Ekspertise" !


SAVNET AF ET EFFEKTIVT TUNGVOGNSPOLITI,- - - MÆRKES TYDELIGT !

Politikommissær Erik Skov,- Fyns Politi,-har været hurtigt til at finde en "kattelem". Alene på baggrund af de mange udtaleser fra folk,- der var på stedet under hele optrinet,- virker konklusionen fra Politikommissæren,- som DET,- det reelt også er,- nemlig en klar og tydelig omgang "håndvask". Det kan jeg roligt påstå,- da jeg er lokal,- og kender til forholdene på stedet, -og VED med garanti,- at lastbilen ikke har været på stedet i mere end højest 10 min. inden den er blevet "spottet" fra skranken.

JA jeg ved godt,- at der findes spiritus med mange procenter,- men dog ikke SÅ mange,- at nogen kan blive synligt beruset på 10 min. Derfor KAN der ikke være tvivl om,- at den pågældende chauffør,- selvfølgelig er ankommet til stedet med en strafbar promille. Chaufførens forsøg på at vende køretøjet,- er blot endnu et bevis på,- at der har været alkohol i blodet. Jeg kender som nævnt stedet,- og med mere en 30 års erfaring som chauffør,- vil jeg påstå,- at der IKKE burde være problemer med at få vendt et vogntog her. Disse forsøg på at vende køretøjet,- ER jo sket i påvirket tilstand,- på offentlig vej,- og ER således en strafbar handling.

Der har været forskellige artikler om denne sindssyge episode,- og diffuse oplysninger omkring "chauffør nr. 2",- der pludselig IKKE var påvirket i henhold til testen. Det var der i tidligere artikler ikke tvivl om,- at han rent faktisk var påvirket,- da patruljevogn nr. 2 ankom til stedet omkring kl. 23 : 15. Det virker også helt forkert,- at det var en gæst på campingpladsen der skulle køre lastbilerne ud i industriområdet,- hvor han efterfølgende blev afhentet at lejrchefen.

Et tænkt tidsforløb,- hvor vi antager at den først tilkaldte patruljevogn ankommer indenfor den første time efter at lastbilen er landet ved "Bogense Kystcamping". Her konstatere Politiet at chaufføren er beruset,- og trængte til at "sove rusen ud på stedet". Indregner vi så de mange forsøg på at vende vogntoget,- vil der ikke være mange minutter tilbage,- at blive beruset i,- og slet ikke i en sådan grad,- at man trænger til at sove rusen ud.

Sund logik fortæller klart og tydeligt,- at chauffør nr. 1,- selvfølgelig er ankommet til "Bogense Kystcamping", -med rigeligt alkohol i blodet,- og således IKKE er blevet beruset i perioder uden opsyn,- som Politikommissær Erik skov,- dækker sig ind under. Min helt egen "livserfaring" har lært mig,- at alkohol ikke virker straks efter at man har sunket det,- men at det virker gradvist som tiden den går.

Derfor er hele håndteringen af denne vanvittige sag,- en klokkeklar skandale. Det kunne nok have medført noget direkte "modsat",- HVIS sagen var blevet behandlet af "fagfolk" frem for "almindelige" betjente. Dette skal ikke opfattes som en egentlig kritik af "almindelige" betjente,- men blot påpege at "fagfolk" nok havde reageret noget anderledes,- - formodentlig ? Desuden havde sådanne "fagfolk" nok også foretaget en mere dybdegående kontrol,- af både køre / hviletid og sikkert også Cabotagekørsel. Dertil kommer også regningen fra den nedlagte lygtepæl,- samt retablering af det overkørte blomsterbed,- der opdeler ind og udkørsel til "Bogense Kystcamping".


SAGEN ER NU GEMT,- - - -MEN SANDELIG IKKE GLEMT !

P. S.

Her er lige et godt råd !

Man skal altid have en flaske snaps i bilen,- når man lister en brandert hjem. Den skal man så lige tage en tår af,- når man bliver bedt om at "puste" ! Pludselig er det i Juridisk forstand
umuligt at løfte bevisbyrden,- - -i følge Politikommissær Erik Skov. Se så ved man det !

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.