Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
"PROMILLE-FARCEN" I BOGENSE MED NYE "BORTFORKLARINGER" !
DebatFyns Politi, som var på stedet to gange oplyser,- at der hverken blev taget blodprøve af den udenlandske chauffør eller givet en bøde !

Chauffør nummer to, der også viser sig at være påvirket af alkohol, har altså fået nøglerne til lastbilen udleveret af politiet i Odense !

Men ifølge Rehne Jacobsen giver han nøglerne til chaufføren i lastbilen, der endnu en gang forsøger at vende med det resultat, at han påkører en lygtepæl !

Som sagt er det en vognmand til stede på campingpladsen som gæst,- der kører de to ungarske chauffører og lastbilen,- til Jyllandsvej i Bogense !


SÅLEDES MÅ DET KONSTATERES,- - -AT DET IKKE ER VIDNER MAN MANGLER HER !

Faktisk er denne "farce" efterhånden til at kaste op over. Det er lige før man fristes til at bruge ordet "Pligtforsømmelse",- som måske alligevel vil være FOR groft,- - -trods alt. Dog vil JEG slå fast,- at der er noget her,- der IKKE helt stemmer overens med gældende Dansk lovgivning. Hvor meget Politikommissær Erik Skov Knudsen end forsøger at bruge "strygejernet",- så bliver denne sag,- -aldrig "glattet ud",- - - -ikke nok i hvert fald.

HVIS man læser alle de artikler der efterhånden ER ude i diverse medier,- så lugter alle "bortforklaringerne" temmelig grimt,- - -for at sige det mildt. Selvfølgelig ligger der også et ansvar hos diverse Journalister,-der jo har deres helt egen måde at skrive på,- MEN det dækker vel ikke over alle modsigelserne,- som der er ved at være for mange af ?

"LastbilMagasinet" har i dag endnu en artikel om dette vanvittige "optrin" ved "Bogense Kystcamping". Desværre kræves der "login" for at læse artiklen,- som jeg har fået tilsendt på mail,- og nu gengiver et par væsentlig afsnit fra :


Da en ungarsk lastbilchauffør for nylig kom på afveje ud for Kyst Camping i Bogense, måtte politiet rykke ud to gange, inden chaufføren og hans tilkaldte ungarske kollega kunne guides ud til en overnatning i et nærliggende industrikvarter.

Lastbil Magasinet har spurgt, om det er normal kutyme at lade en småberuset chauffør ”sove den ud” i førerhuset ved indgangen til en privat campingplads ? Det er situationsbestemt og afhænger af de ydre omstændigheder. Det skal give mening, og det har det åbenbart gjort i det her tilfælde,« lyder Erik Skov Knudsens svar !

Vi laver en alkometertest på chaufføren, der viser, at han er påvirket, så vi inddrager nøglerne. Hvad den test præcist har vist, står der ikke oplyst i rapporten. Hans promille kan have været mellem 0,1 og 0,4, og så er der ikke noget ulovligt i det. ( chaufføren var dog påvirket nok til,- at Politiet tog nøglerne fra ham ? )

Chauffør nummer to, der også viser sig at være påvirket af alkohol, har altså fået nøglerne til lastbilen udleveret af politiet i Odense. Men ifølge Rehne Jacobsen giver han nøglerne til chaufføren i lastbilen, der endnu en gang forsøger at vende med det resultat, at han påkører en lygtepæl og derfor ringer Rehne Jacobsen atter til politiet. ( nu er der så også sket et færdselsuheld )

Hvornår vil I se det som en fornuftig disposition at kontakte tungvognscenteret og få deres hjælp til at flytte en lastbil? Spørger "LastbilMagasinet !

Det ville ikke have været normal at gøre i en sag som denne. Så skal der være noget galt med køretøjet eller tvivl om overholdelse af køre- og hviletid, og det var der ikke tale om her ! ( hvordan kan man vide det,- når man ikke har kontrolleret dette ? )

Her skal man nu lukke øjnene,- og forestille sig,- at det var en Dansk chauffør,- der på denne måde,- var kommet "på gale veje" ? Hvad mon proceduren så havde været ?

LÆS MERE HER : Link

JA,- - -MAN MÅ SIGE AT,- - " LUGTEN I BAGERIET" ER BLEVET TEMELIG GRIM !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.