Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Vold mod chauffører i sydsjælland
NyhedNÆSTVED: Buschauffør blev slået

En buschauffør fik fredag klokken 15.25 mindst tre knytnæveslag i ansigtet, da bussen holdt ved Næstved Storcenter. Det skete, da han bad tre personer i 20'erne om enten at købe en billet eller at forlade bussen, da deres billet kun var gyldig til centeret. Det fik den ene af de tre personer til at slå chaufføren i ansigtet og de stak alle tre af til fods via et stisystem med kurs mod Næstved Nord. Der er følgende signalementer på de tre gerningsmænd:


•Den ene var en mand i 20'erne, med et mellemøstligt udseende og en almindelig kropsbygning. Han havde sort, kort hår og tatoveringer på hals og læg. Han talte dansk med accent. Han var iført en hvid Peak Performance bluse, mørke knæbukser og medbragte en sort taske med stropper.
•Den anden var en mand, cirka 25-30 år og med en almindelig kropsbygning. Han var lys i huden, og iført en mørk trøje og mørke knæbukser.
•Den tredje var en mand, 25-30 år, lys i huden og almindelig af kropsbygning. Han var iført en mørk trøje og mørke knæbukser.Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set de tre personer ved Næstved Storcenter omkring klokken 15.25. Ring på 1-1-4.SLAGELSE: Slog taxachauffør

En taxachauffør blev slået i maven fredag klokken 23.00, da en kunde ikke ville betale for køreturen. Han stak af til fods, men blev kort efter fundet i en kolonihave. Han blev anholdt klokken 00.16, sigtet for vold og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 01.08.

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.