Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 14

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Letbanen stopper i Thorsager og Hessel
Nyhed Fra 9. juli 2019 kan borgerne i Thorsager og Hessel tage Letbanen ud i sommerlandet. Aarhus Letbane har fået den nødvendige tilladelse fra Trafikstyrelsen til at medtage passagerer fra de to standsningssteder. Køreplanen ligger klar på midttrafik.dk

Borgerne i Thorsager og Hessel har siden Letbanens åbning mod Grenaa 30. april set langt efter Letbanen, når den har passeret standsningsstederne uden at stoppe. Nu har Aarhus Letbane fået tilladelse fra Trafikstyrelsen til at tage standsningsstederne i brug, og det bliver muligt at stige på Letbanen i Thorsager og Hessel fra tirsdag 9. juli. Med åbningen af de to standsningssteder er hele etape 1 af Letbanen nu i drift.

Se den nye letbanekøreplan på midttrafik.dk eller på rejseplanen.dk

I hele juli måned kan man rejse en hel dag med Letbanen for 50 kr. og tage to børn med gratis. Letbanebilletten kan købes i Midttrafik app.


Midttrafik er et trafikselskab, og står i spidsen for den kollektive trafik i Midtjylland. Det er Midttrafik, der administrerer den kollektive trafik med finansiering fra Region Midtjylland og de 18 kommuner i regionen.

Opgaverne spænder bredt fra blandt andet planlægning og koordinering af bustrafikken, gennemførelse af udbud og kontraktadministration, kvalitetskontrol, fastsættelse af priser og rejseregler, kundeservice til information og markedsføring af den kollektive trafik.

Kilde: Midttrafik


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.