Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Verdenspremiere i Danmark på ny Palfinger bæltekran
NyhedSidst i juni var vognmand Tonny Sørensen, Tonny´s Kranservice i Esbjerg, på en inspektionstur til Palfinger ag i Østrig for at se nærmere på den Crawler Crane, som han får leveret til august. Tonny´s kranservice er den første transportvirksomhed i Danmark, der tager den epokegørende bæltekran i brug.

Der er tale om den første serieproducerede kran af denne model, og der er indtil nu produceret to PCC 57.002 og to PCC.115.002 bæltekraner som henholdsvis demo-modeller og bæltekraner til test i felten.

“Jeg er rigtig glad for den flotte opbakning fra Palfinger Danmark. Det var meget udbytterigt at se vores nye køretøj, som giver os helt nye muligheder,” siger vognmand Tonny Sørensen.


”Vi skal bruge vores nye bæltekran til opgaver i svært tilgængelige områder – blandt andet kranarbejde i sommerhusområder, hvor f.eks. sandklitter gør det vanskeligt at arbejde for vores hidtidige materiel. Det gælder også byggepladser – så mulighederne er mange, ” siger Tonny Sørensen.

Crawlerkranen fra Palfinger er en allround kran, der dækker en række forskellige arbejdsområder. Den særlige egenskab ved denne kran er den ekstraordinære mobilitet, det meget kraftfulde drev, og den ekstra frihøjde, som gør det nemt at arbejde i vanskeligt terræn.

Det gælder også på byggepladser, hvor der er brug for lidt ekstra kræfter for at komme frem.

Palfingers bæltekran gør det muligt at arbejde i svært tilgængelige områder, som f.eks. på byggepladser og i sandklitterne på Vestkysten.


Nye muligheder for vognmænd

På turen til Østrig var Tonny Sørensen ledsaget af Palfinger Danmarks Operations Manager Jesper Serup Mouridsen for at kigge nærmere på den nye kran i forbindelse med de sidste faser i produktionen – herunder en test af selve Crawler-delen.

”Jeg ser det som et spændende og nyt tiltag, som giver os nye muligheder i forhold til vores kunder. Det er et godt alternativ til traditionelle gravemaskiner, og det giver os nye muligheder i vores arbejde – f.eks. i forbindelse med kørsel for energiselskaber, der skal have serviceret deres transformatorstationer,” siger Tonny Sørensen, der løser kranopgaver over hele Danmark – stort som småt.

Foto: Tonny-Crawler Crane
Kilde: PALFINGER DANMARK A/S

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.