Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Politiet advarer mod pirattaxaer i Esbjerg
NyhedSyd- og Sønderjyllands Politi har i dag modtaget to anmeldelser - blandt andet at en taxapirat uretmæssigt har hævet et stort beløb på et kreditkort.

Det er en rigtig dårlig idé at blive kørt hjem i en bil, der ikke er en ægte taxa.

Det må to Esbjerg-borgere sande.

Begge har været passagerer i pirattaxaer tidligt fredag efter en bytur i Esbjergs centrum og har efterfølgende meldt hændelserne til Syd- og Sønderjyllands Politi.

I det ene tilfælde lykkes det taxapiraten at misbruge en 32-årig mands Visakort i køretøjet, hvorefter der uretmæssigt bliver hævet et større beløb. Og i det andet tilfælde tager piraten hævekortet fra en 28-årig mand, ligesom den kriminelle chauffør også narrer pinkoden ud af passageren.

Lad være

Begge hændelser bliver efterforsket, og Syd- og Sønderjyllands Politi advarer samtidig mod at benytte uautoriserede taxaer – ikke mindst forud for den kommende weekend.

- For nogen kan det måske være fristende at benytte en pirat, fordi der kan være mangel på taxaer i nattelivet. Men det kan i værste fald blive en meget dyr tur, fordi man risikerer at blive snydt, understreger vicepolitiinspektør Chr. Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis Forebyggelsessektion.

- Skal vi dette problem til livs, kræver det dels, at borgerne anmelder ulovlig taxakørsel til myndighederne, dels at borgerne vælger pirattaxaerne fra, tilføjer han.

Vicepolitiinspektøren peger i tilgift på, at pirattaxaer – i modsætning til de autoriserede taxaer – fx heller ikke afregner skat eller har tilladelser, forsikringer m.m. i orden, lige som køretøjet typisk heller ikke er godkendt til taxakørsel.

Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.