Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 9

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nedslående resultat efter motorkontrol i Øster Hurup
NyhedMotorstyrelsens kontrolaktion viste, at omkring to tredjedele af de kontrollerede køretøjer havde fejl i afgifts- og registreringsforholdene.

I forbindelse med US Car Camp i Øster Hurup kontrollerede Motorstyrelsen i samarbejde med Nordjyllands Politi en række køretøjer torsdag den 25. juli.

En del af Motorstyrelsens kontrolarbejde består i at kontrollere, at køretøjer, der kører i Danmark, er registreret korrekt og at der er betalt den korrekt registreringsafgift.

Motorkontrollen i Øster Hurup viste, at langt over halvdelen af de kontrollerede køretøjer ikke havde deres afgifts- og registreringsforhold i orden, og som derfor vil blive opkrævet yderligere registreringsafgift. Afgiftssagerne omhandlede blandt andet ombyggede veteranbiler og et veterankøretøj, der kørte med prøvemærker, hvor betingelserne herfor ikke var opfyldt, hvorfor der nu opkræves registreringsafgift. Foruden sagerne om veteranbiler, viste kontrollen også flere varebiler og autocampere, som ikke opfyldte kravene til indretning.

Motorstyrelsen har tidligere lavet kontrolaktioner i forbindelse med US Car Camp i Øster Hurup. Tidligere erfaringer viser, at der i forbindelse med træffet kommer mange ældre køretøjer, der er ombygget. Når et køretøj bliver ombygget, vil det i mange tilfælde få betydning for køretøjets registrerings- og afgiftsforhold.

”Det er nedslående at se, at vi kan stoppe så stor en procentdel, hvor det viser sig, at afgiftsforholdene ikke er korrekte. Det viser os desværre, at der er et behov for at foretage disse motorkontroller”, siger Motorstyrelsens underdirektør Jørgen Rasmussen om resultatet af kontrolaktionen.


Kilde: Motorstyrelsen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.